Vanaf 1 mei RTL nieuws te downloaden voor PSP

Zoals we in het nieuwsbericht over de firmware upgrade van de PSP al zeiden, gaat Sony in mei beginnen met LocationFree TV. Dit is een ondersteuning van Sony waardoor het mogelijk is om televisie beelden te downloaden en op je PSP te bekijken.

Vanaf 1 mei kunnen PSP bezitters drie keer per dag (om 08.00 uur, 1600 uur en 19.45 uur) het RTL Nieuws downloaden naar hun PSP. Dit gebeurt dan via de officiële website van het RTL nieuws.

Patrick Vyncke, General Manager PlayStation binnen Sony Computer Entertainment Benelux over de samenwerking tussen RTL Nieuws en Sony Computer Entertainment: “De samenwerking tussen de authoriteit op nieuwsgebied en de authoriteit op gamesgebied is wat mij betreft een perfect match. Tevens zijn we ervan overtuigd dat we voor de PSP bezitters een meerwaarde kunnen bieden, nu dat ze altijd het meest recente nieuws op de PSP kunnen bekijken.”

Op de website van het RTL nieuws komt een speciale link naar de downloadpagina. Vanaf hier download men de .zip files die men (na het uitpakken op PC!) op de PSP kan zetten. Of dat gaat werken valt te bezien. RTL is in ieder geval de eerste nieuwszender in Nederland die het nieuws op PSP-formaat gaat aanbieden. Sony zegt van plan te zijn nog altijd meer te willen brengen voor de PSP.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    vet maar ik hoef geen nieuws op me psp tekijken lol

  2.   
    R.andom H.ero's avatar

    en wat is het nut om nieuws op je PSP kijken, meestal kijk je het nieuws s’ochtends 😛

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik kijk amper nieuws 😆

  4.   
    Ruudjee's avatar

    Het Nieuws? Kun je dat eteeen ? 😀

  5.   
    kingofthegamers's avatar

    nieuws…??? wat is dat….(lol 😀 )

  6.   
    nEels's avatar

    Ja, misschien is je tv aanzetten handiger dan eerst het nieuws te moeten downloaden, uitpakken en op je PSP zetten. 😮 Misschien goed voor bezigheidstherapie, maar ’t lijkt mij nogal omslachtig.

  7.   
    Martijn's avatar

    Lijkt mij indd ook niet een weldoordacht concepr. Wat is in hemelsnaam het nut van het nieuws voor je PSP downen als je daar toch een PC bij nodig hebt wara je het ook al op kan kijken? 😕 Je kan ook niet zeggen van dat iemand misschien geen tijd heeft om op dat moment te kijekn, want je kan het toch alleen mar rond die tijden downloaden, kun je het net zo goed kijken…

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    @Martijn

    je heb geen pc nodig je kan met je psp ook downloaden

  9.   
    Xion's avatar

    Moeten ze met andere t.v progamma’s ook doen… hoef je ni te missen 🙂

  10.   
    Martijn's avatar

    @Crimineeltje, wel even goed lezen natuurlijk he 😉 :

    Vanaf hier download men de .zip files die men (na het uitpakken op PC!) op de PSP kan zetten.

    Hieruit blijkt toch vrij duidelijk dat je een PC nodig hebt om uberhaupt iets met je download te kunnen doen.

  11.   
    Fawaka-W's avatar

    beetje gare dubbele shit is dit:S
    volgensmij gaat echt niemand dit gebruiken ( te veel moeite)

  12.   
    Rijstekorrel's avatar

    @Martijn

    ik had het gelezen alleen dat was ik al weer kwijt naar me 2de post hier ik hoef niet eiedere keer het nieuws bericht telezen als ik hier kom 1x is genoeg 😀