Verse screens Gun Showdown

Dit najaar kunnen handheld gamers zich weer volledig laten gaan met de release van “GUN Showdown” voor de PSP. Activision heeft inmiddels een viertal screenshots van deze PSP-game vrijgegeven. GUN Showdown, dat ontwikkeld wordt door Rebellion Studios en Neversoft Entertainment, laat spelers de rol innemen van Colton White, een wraakzuchtige revolverheld, die zijn weg baant doorheen het Wilde Westen van eind 1800. Een wrede periode waar de lijn tussen goed en kwaad niet erg duidelijk was en hebzucht, lust, en brutalitet een manier van leven waren. De game zal al de actie van de console game in zich hebben, maar zal daarnaast ook zij-missies, quick-play modes, multiplayer modes en gameplay features bevatten die uniek zijn voor de PSP.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    wel vet heb gun alleen nooit gespeeld dus messchien de psp versie neem ik

  2.   
    n00kie's avatar

    Ik vond diej op de andere consoles ook niet eght geweldigh… als ik een psp hat dan hat ik uhm eerst even geleent van een vriend ofsow en uhm daarnaa gekocht als het wat was… 😉

  3.   
    tomwanders's avatar

    gun is is wel een leuk spel alleen een weetje kort

  4.   
    Cirdan's avatar

    het was zeker een vette game:D alleen de gameplay was kort en eendradig..was de hele tijd op zich dezelfde missies doen mare het ziet er tof uit op de PSP.