Codemasters stopt met ArchLord

Codemaster heeft het contract van de gratis MMO-game ArchLord niet verlengd voor Europa en Noord-Amerika, waardoor de servers er op 2 oktober mee zullen ophouden. De online community hoeft echter niet te vrezen, want de Koreaanse uitgever Webzen zal zo spoedig mogelijk voor nieuwe servers zorgen.

De accounts en alle opgeslagen data zullen overgebracht worden, waardoor huidige spelers niet opnieuw hoeven te starten. De overzet zal maximum enkele dagen in beslag nemen, maar Webzen bekijkt het positief en gaat zijn uiterste best doen om de dag na de stopzetting, op 3 oktober, de servers opnieuw te openen.

ArchLord is een gratis MMORPG met meer dan 750.000 spelers. De game speelt zich af in de wereld “Chantra”. In deze wereld staan de vijf elementen (vuur, water, aarde, lucht en spirit) centraal. Op de wereld kun je spelen als mens, maan elf en orc.

Zoals in veel MMO’s is er ook in deze game de optie om PvE of PvP te spelen. ArchLord probeert de spelers zoveel mogelijk van beide kanten te laten zien. Zo kun je makkelijk de switch van de ene speelstijl naar de ander maken. De beste speler wordt de ArchLord, ook wel de heerser van de wereld.

Meer informatie over de game is te vinden via de officiële website. Ook is het mogelijk een gratis account aan temaken het spel daar te downloaden.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Jammer voor die gene die het aant spelen waren 😛

  2.   
    amine98324's avatar

    en wnr komt grid2?-_-

  3.   
    Rrm's avatar

    heb het oit gespeeld, niet echt iets speciaals vindt ik, behalve dan de archlord, maar die wordt je toch nooit tenzij je niets anders doet dan dat spel spelen :P.