Gratis MMORPG ArchLord heeft nieuwe server

De gratis MMORPG ArchLord heeft er een nieuwe server bij. De server is genaamd “Cyripus” en is vooral gericht op het player versus player (PVP) deel van het spel. Voor zowel nieuwe als oude spelers is de server gratis te gebruiken. Om de toevoeging van de nieuwe server te vieren, is er een aantal in-game gebeurtenissen toegevoegd, zoals verschillende in-game level events.

Ed Relf, director marketing bij Codemasters Online, voegde het volgende nog toe aan dit nieuws:

  “Dit is een heel belangrijke ontwikkeling voor ArchLord. We hebben de nieuwe server beschikbaar gesteld om de sterk toegenomen vraag naar dit spel op te vangen. Elke week melden zich nog steeds tienduizenden nieuwe spelers aan. Nu bijna 750.000 spelers zijn geregistreerd, is er geen beter moment denkbaar om deze fantastische gratis MMO te spelen,”


ArchLord is een gratis MMORPG met meer dan 750.000 spelers. De game speelt zich af in de wereld “Chantra”. In deze wereld staan de vijf elementen (vuur, water, aarde, lucht en spirit) centraal. Op de wereld kun je spelen als mens, maan elf en orc.

Zoals in veel MMO’s is er ook in deze game de optie om PVE of PVP te spelen. ArchLord probeert de spelers zoveel mogelijk van beide kanten te laten zien. Zo kun je makkelijk de switch van de ene speelstijl naar de ander maken. De beste speler wordt de ArchLord, ook wel de heerser van de wereld.

Meer informatie over de game is te vinden via de officiële website. Ook is het mogelijk een gratis account aan temaken het spel daar te downloaden.

 1.   
  gappower's avatar

  heb het een tijdje gespeeld maar vind het echt een slecht spel 😉

 2.   
  /DareDevil's avatar

  Ik ook had gewoon niets 😆

 3.   
  Mmore's avatar

  Ach, je kan een gegeven paard niet in de bek kijken. 🙄

 4.   
  Leon 2.0's avatar

  Ik heb het ook even gespeeld, vond het op zich wel grappig, maar ik hou niet echt van mmorpg’s

 5.   
  Fawaka-W's avatar

  ff uitprobere dan maar.

 6.   
  Fawaka-W's avatar

  ff uurtjes gespeeld maar opzich best grappig spel.
  niet anders dan al die andere mmo’s maar wel leuk.
  vooral omdat hij helemaal gratis is zul je waneer je echt hoog bent wel lol hebben

 7.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Tijdje gespeeld, in begin wel leuk maar later begint het beetje eentonig te worden. Je leveld zeer traag als je vergelijkt met wow.

 8.   
  Thegamer909's avatar

  Ik heb het ook een poosje gespeeld maar uiteindelijk word het gewoon saai, het PVP was wel vet, je kon gewoon met een groepje voor een dorpje mensen opwachten en gewoon vermoorden, de andere persoon hoeft niks te accepteren wil je een andere persoon aanvallen kon je dat gewoon doen.