Packshot van Rockstar Games Presents Table Tennis opgedoken

Het is nog een tijdje wachten, maar dan kan je eindelijk tafeltennisen op je Xbox 360. Om je alvast het zoeken in de winkels te besparen, hebben we vandaag voor jullie de packshot van deze unieke game, die exclusief voor de Xbox 360 gaat verschijnen. Misschien niet de meest creatieve voorkant, maar wel makkelijk te herkennen lijkt mij, of niet dan?

Een Europese releasedatum is nog niet bekend, maar de Amerikaanse versie zou al in mei 2006 in de schappen moeten liggen voor de zeer lage prijs van slechts $39,99 dollar.

  1.   
    Mick.W's avatar

    best saaie packshot

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    ja maar goed het spel lijkt me ook al niks

  3.   
    dummy006's avatar

    in ieder geval zullen ze niet weer zo’n enorme serie rechtzaken krijgen aangespannen. tenzij het mogelijk is je tegenstander met pingpongballetjes te verwonden. 😀

  4.   
    Cirdan's avatar

    hahah ja idd 🙄 de game ziet er super uit maar de gameplay denk ik niet

  5.   
    snuifski's avatar

    Denk ik niet,vermoed ik niet pff onzin gezeur.
    Spel is nog niet uit en iedereen heeft er al een mening over,hij is innovatief,nieuw,nog geen console die het heeft aangedurfd om het eropuit te brengen maar microsoft heeft de ballen het wel te proberen,heb de filmpjes gezien en zag er goed uit en liep vloeiend,het kan wel degelijk leuk worden,als nintendo met het idee was gekomen had je de fanboys moeten zien schreeuwen over hoe innovatief het wel niet is.
    Dit wordt gewoon een goede game,klaar.
    Had trouwens wel op de revo gepast met zo een controller.

  6.   
    Design's avatar

    goed gezegd snuifski 😉

  7.   
    Cirdan's avatar

    ja idd hij kon beter op de Revo komen maar toch..als hij op de revo kwam dan was het vast veel leuker geweest;) maar op de xbox 360 en de PS3…dat weet ik niet zo

    ik heb een filmpje gezien op Powerweb en het ziet er zoo vet uit:D de kleren bewegen gewoon mee enz…het ziet er vet mooi uit;)