Lekker schilderen Mario Paint naar de Nintendo DS?

Het Amerikaanse gamesmagazine Electronic Gaming Monthly heeft in de geruchtenrubriek van haar aprilnummer weer wat sappige roddels staan. Zo komen ze onder andere met het bericht dat Nintendo op dit moment bezig is met een Mario Paint-game voor de Nintendo DS.

Sommige mensen zal de naam ‘Mario Paint’ waarschijnlijk bekend in de oren klinken, en dat kan heel goed kloppen. Nintendo bracht in 1992 namelijk ook al Mario Paint uit voor de Super Nintendo, en de game werd een behoorlijke hit. Het was de bedoeling om allerlei bekende Nintendo-figuren, -omgevingen en -karakters in te kleuren met je eigen creativiteit. Dit werkt natuurlijk uitermate goed met de stylus en de touchscreen van de Nintendo DS.

De game is nog niet officieel aangekondigd dus blijft dit bericht bij een gerucht. Het lijkt echter wel erg aannemelijk. Zodra we meer nieuws hebben, lees je dat op Gamersnet.nl.

  1.   
    tomwanders's avatar

    wat een uitmelkerij

  2.   
    Design's avatar

    idd helemaal mee eens 😕

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    eehhh dit spel bestaal al heel lang hoor… dit spel is juist heel weinig uitgemolken.

  4.   
    WW's avatar

    Jup. Mario mag dan misschien wel uitgemolken zijn, met het spel-idee kan Nitendo terecht nog heel veel doen. Orgineel idee in ieder geval. Snap alleen niet dat de mensen die dit spel gaan kopen niet gewoon een velletje papier en een doosje verf kopen. 😛

  5.   
    hatred's avatar

    Snap alleen niet dat
    de mensen die dit spel gaan kopen niet gewoon een velletje papier en een doosje
    verf kopen.

    waarschijnlijk omdat ze er allergisch voor zijn =p