Downloaddienst voor de Nintendo DS voor onze westerburen

De bewoners van onze overzeese westerburen, genaamd Britten, kunnen binnenkort in een heleboel winkels allerlei vette dingen voor hun Nintendo DS downloaden. Nintendo plaatst namelijk in meer dan 500 verschillende gamesshops in Groot-Brittannië en Ierland maarliefst 600 hotspots. Deze draadloze Wi-Fi verbindingen kunnen dan worden gebruikt om bijvoorbeeld demo’s naar je Nintendo DS te streamen.

Op dit moment is het al mogelijk om demo’s van Polarium en Meteos te spelen. Ook kun je Shigeru Miyamoto’s eigen hondje ‘Pic’ naar je handheld laden om hiermee te spelen in de game Nintendogs. In april en mei zullen nog demo’s volgen van Pokemon Link, Trauma Centre: Under the Knife en Dr Kawashima’s Brain Training: How Old Is Your Brain? Daarnaast zitten er nieuwe goodies voor Animal Crossing: Wild World en een erg vette trailer van Metroid Prime: Hunters aan te komen.

De demo’s kun je gewoon naar je Nintendo DS laden en blijven er waarschijnlijk opstaan tot je je handheld uitzet. Of wij ook een soortgelijke dienst hier in Nederland kunnen verwachten is onbekend, maar het lijkt een logische zet. Ook wij hebben immers al in alle McDonalds-vestigingen Wi-Fi hotspots staan, waarmee je draadloos kunt Mario Karten, Tony Hawk’en of Animal Crossen tegen andere spelers van over de hele wereld.

  1.   
    Mrn.'s avatar

    Zij hebben geluk 😳 .