Nieuwe screens van de nieuwe Super Mario broertjes in New Super Mario Bros.

Super Mario Bros. voor de NES was één van de beste spellen aller tijden en daarnaast ook het bestverkochte spel ooit gemaakt. Deze zomer kun je het avontuur van de Super Mario broertjes opnieuw beleven in New Super Mario Bros. voor de Nintendo DS. Nintendo giet de klassieke Mario-gameplay in een nieuw jasje met erg mooie 2D-graphics. Dat kan niet meer misgaan, toch?

De klassieke gameplay van de Mario-platformers is nog steeds onovertroffen. Voor de Gameboy Advance goot Nintendo slechts oude NES- en SNES-klassiekers in een nieuw jasje, maar New Super Mario Bros. wordt een heel nieuw avontuur. Uiteraard speel je weer met de besnorde loodgieter in rode tuinbroek, maar dit keer heeft hij meer moves. Zo kun je naast de gewone paddestoel ook een grote paddestoel oppakken, zodat je zo groot wordt als het hele beeldscherm, of een kleintje, zodat Mario minuscuul wordt en door kleine gaatjes en kiertjes kan.
Naast een leuke en hopelijk lange singleplayermode gaat de game ook een multiplayermode bevatten. Via het draadloze netwerk dat de Nintendo DS over enkele meters kan aanleggen kun je met maximaal vier spelers tegen elkaar gamen. Zo is er bijvoorbeeld voor twee spelers de mogelijkheid om een level tegen elkaar te spelen, wie bijvoorbeeld het snelste is of wie de meeste sterren kan verzamelen. Met z’n vieren kun je dan een trits minigames doen.

New Super Mario Bros. moet hier in de zomer gaan verschijnen, exclusief voor de Nintendo DS.

 1.   
  Flippow's avatar

  Jeej eindelijk screens. Ik ga deze zeker halen. 😀

 2.   
  Geck-o's avatar

  fantastische game natuurlijk weer 😛

 3.   
  Fawaka-W's avatar

  deze game haal ik 100% zeker.

 4.   
  lafo12's avatar

  als ik dit spel zie beginnen mijn vingers te kriebelen om een DS te halen 😀

 5.   
  CHAOS's avatar

  echt vet 😀