Resident Evil 4, Onimusha 3 en Devil May Cry 3 naar de PC

Het is een goede dag voor PC-gamers. Na het gerucht van vandaag dat Halo 2 waarschijnlijk naar de PC komt, hebben we nu het nieuwsbericht voor je dat Ubisoft in samenwerking met Capcom de games Resident Evil 4, Onimusha 3: Dawn of Dreams en Devil May Cry 3: Dante’s Awakening – Special Edition gaat uitbrengen voor de PC.
Dit zullen geen simpele ports zijn, maar Ubisoft zal haar uiterste best doen om de games, die oorspronkelijk voor een console zijn gemaakt, zo goed mogelijk over te zetten naar de PC, met een vloeiende besturing en interface. De graphics worden helaas niet opgepoetst, ook wordt er geen nieuwe content toegevoegd. Wat natuurlijk niet wegneemt dat deze spellen, ook zonder toevoegingen, al dikke toppers zijn.

    “Capcom is excited to be taking advantage of Ubisoft’s global distribution network to deliver our hottest titles for gamers around the world to play and enjoy.”

Ubisoft vermeldde dat de spellen al in februari zouden moeten verschijnen. Een exacte releasedate is nog niet bekend.

  1.   
    Design's avatar

    mja, kheb RE 4 al voor de PS2, khoef em niet meer voor de PC
    maar wel leuk oor diegene die hem op pc verwachten 😉

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    best goed nieuws, ik had juist verwacht dat de pc games beetje bij beetje uit aan het sterven waren (met uitzondering van shooters en strategie)

  3.   
    SCORPIONSOLDIER's avatar

    wel vet
    maar wel stom dat ze de graphics niet opknappe want we zin tog wel weer een half jaar tot een jaar verder en met extra content zou het nog beter worde

  4.   
    n00kie's avatar

    ‘k heb DMC 3 op de ps2 of ik hem nu ook nog op de pc ga uitspelen mmmwwaahh moe nog maar zien 😉

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    leuk voor de liefhebbers ik hoef de spellen toch niet 😆

  6.   
    mozo007's avatar

    die spele ga ik wel kope 😀

  7.   
    Xarrot's avatar

    Yeah! RE 4 naar de PC 8)