Resident Evil 4 komt naar new-gen, Village naar PSVR2

Resident Evil is hot business en Capcom is druk bezig om daar maximaal van te profiteren. Mensen hebben er sinds 2018 hun smoel over moeten houden, maar het hoge woord is eruit; Resident Evil 4 komt helemaal opgeknapt naar de PS5, Xbox Series X|S en pc. Ook het laatste deel – Resident Evil: Village krijgt een speciale behandeling, maar dan voor PSVR2.

Is dit nieuws waar we met z’n allen stijl van achterover slaan? Voor de meeste van ons waarschijnlijk niet. Gezien Capcom de afgelopen jaren druk bezig is geweest om alle klassieke ‘Resies’ in een nieuw jasje te steken, kon deel 4 uiteraard niet achterblijven.

Desalniettemin is het mooi nieuws voor de fans. Er bestaat natuurlijk wel een dikke kans dat de game niet geheel authentiek is, want Ashley werd wel heel erg geseksualiseerd, of niet dan? En die textures die recht uit een of ander boek waren geript? Ja, wat is daarmee? Afijn. Who cares? Check gewoon de trailer en bepaal zelf wat je ervan vindt.

Okay, volgende. Resident Evil Village, die game welke echt zeer populair is onder Pornhub-scrollend publiek. Hoe tof zou het zijn wanneer je Lady Dimitrescu écht van heel dichtbij zou kunnen meemaken? Nou, bereid je maar vast voor, want die game komt naar de PSVR2. Wanneer? Geen idee. Maar hij komt, en dat zou voor sommigen al een reden op zich kunnen zijn om de headset te pre-orderen. Ook hier hebben we een trailer van.

Wanneer we hiermee aan de haal mogen is dus nog niet duidelijk. We weten per slot van rekening niet eens wanneer de PSVR2 zelf komt. Resident Evil 4 heeft daarentegen al wel een releasedatum. 24 Maart 2023, om exact te zijn.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren