Resident Evil 4 krijgt een VR-port

We snappen dat je natuurlijk enorm zin hebt in Resident Evil 8: Village, maar Capcom kwam vandaag met nog meer Resident Evil-nieuws. Tijdens de Resident Evil-showcase van vannacht wordt duidelijk dat we nog meer horror-fun voorgeschoteld krijgen. Het geliefde Resident Evil 4 krijgt namelijk een Virtual Reality-port.


Het gaat om een volledige VR-port voor de Oculus Quest 2. De game is een samenwerking tussen Capcom, Facebook (moederbedrijf van Oculus) en Armature. Buiten het feit dat de game straks in first-person is, kunnen we je nog niet veel vertellen. We kunnen je wel zeker aanbevelen om de aankondigingstrailer te bekijken om alvast te zien waarmee je straks aan de slag kan. Meer informatie gaat ongetwijfeld volgen in de gaming showcase van Oculus zelf. Deze is te zien in de nacht van 21 april op 22 april, middernacht.

Ben je geïnteresseerd in de gehele Resident Evil-showcase van afgelopen nacht? Bekijk deze dan hier om onder andere nieuwe beelden van Resident Evil 8: Village te zien.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren