Aantal geruchtjes over de Nintendo DS Lite

Gisteren hadden we het nieuws voor je dat Nintendo met een kleine versie van de Nintendo DS op de markt komt, de Nintendo DS Lite. De Nintendo DS Lite is kleiner, lichter en zuiniger met energie dan zijn grote broer. Daarnaast is het beeldscherm met backlit-functie verbeterd.

Vandaag bereikten enkele interessante geruchten onze oren, welke van een bron dicht bij Nintendo zouden komen en binnenkort gepubliceerd zouden worden door een groot gamesmagazine.

Zo zou de Nintendo DS Lite bij de launch al in de kleuren wit, zwart en lichtroze verkrijgbaar zijn. Daarnaast zullen Tetris DS en enkele andere, nog onaangekondigde games, tegelijk met de launch verschijnen. Misschien toch nog Super Smash Bros. DS en Zelda DS? Stiekem hopen we ook op Metroid Prime: Hunters en New Super Mario Bros.
Het interessantste gerucht is nog wel dat het Nintendo DS en flashgeheugen krijgt waarop ongeveer 10 gamedemo’s passen. Via de Nintendo Wi-Fi Connection zul je demo’s van games kunnen downloaden en ze op het geheugen laten staan. Daarnaast zal het met de Nintendo DS Lite ook mogelijk worden om via deze Wi-Fi verbinding draadloos te chatten met Pictochat, met mensen van over de hele wereld.
Daarnaast zal de Nintendo DS Lite dezelfde adapter gaan gebruiken als de Nintendo DS en de Gameboy Advance SP. De batterijduur zal, wanneer je met de backlitfunctie op volle sterkte speelt, even lang zijn als die van de Nintendo DS, ondanks de veel kleinere batterij.

Of dit allemaal waar is, moet nog blijken. De geruchten over die demofuncties klinken in ieder geval erg goed. Het wachten is op deze publicatie in een groot, internationaal tijdschrift, of een officiele aankondiging van Nintendo.

  1.   
    Sefa's avatar

    moet je de verschil zien 😀

  2.   
    Rhemme's avatar

    Ik vind die Nintendo DS best wel (e)Lite

  3.   
    Design's avatar

    wow, ziet er een goede verbetering uit, alleen interseer ik mij niet echt voor de DS 😉

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    het is eigenlijk wel een verbeterering ja de nieuwe ook met die fuctie voor demo’s downloaden zal wel leuk zijn

    maar ja ik heb geen ds hoef er ook geen 1 maar voor de gene die hem hebben is het wel leuk

  5.   
    Cirdan's avatar

    ziet er wel mooier uit maar ik hoef hem niet

  6.   
    Geck-o's avatar

    Als ik weer wat geld bij elkaar ehb gespaard… 😛

  7.   
    Fawaka-W's avatar

    ok me oude DS is te koop :p 90 euro anyone 😀

  8.   
    kingofthegamers's avatar

    ik vond de normale ds in het begin super vet maar hij is veel te groot en dik daarom heb ik hem niet gekocht meschien ga ik wel de ds lite kope

  9.   
    snowbob's avatar

    lekker lullig als je net een ds heb 😡