TheParty 4 tussen 21 en 23 april in Eindhoven

Ook dit jaar zal de website GameParty.net weer het LAN-evenement TheParty organiseren. Op 21, 22 en 23 april zal TheParty 4 in het Beursgebouw Eindhoven gehouden worden. Het evenement gaat drie dagen door en biedt plaats voor meer dan 1000 gamers.

Dit jaar sponsort Ubisoft deze LAN-party, en heeft de organisatie Ghost Recon: Advanced Warfighter als hoofdgame aangesteld. In competities op de PC en Xbox 360 zullen er vette prijzen te winnen zijn door het spelen van deze game. Binnenkort zullen ook andere competities aangekondigd worden. Daarnaast wordt ook het NK Casemodding gehouden op TheParty 4.

Het is natuurlijk niet zo dat er alleen maar Ghost Recon: Advanced Warfighter gespeeld kan worden op TheParty 4. Je kunt ook games zoals Counter-Strike, Unreal Tournament 2004 en Battlefield 2 spelen op deze LAN.

Er is slechts beperkt plaats, en er zijn op dit moment al bijna 600 inschrijvingen. Wees er dus snel bij en meld je aan. De kosten zijn €38,50 euro vooraf of €45,00 euro aan de deur. Daar krijg je echter wel drie dagen supersnel gamen en gratis frisdrank, koffie en thee voor.

  1.   
    Cirdan's avatar

    hmmz..ik doe niet mee;)

  2.   
    defjam's avatar

    beetje duur en eindhoven is wel ver rijden 🙄

  3.   
    Diede's avatar

    te duur.