Koninklijke trailer van Super Princess Peach

De meest gekidnapte persoon uit Mushroom Kingdom gaat nu zelf eens op pad. Princess Peach moet namelijk Mario en Luigi, die ontvoerd zijn door Bowser, zien te bevrijden in Super Princess Peach. Vanaf 26 mei 2006 zal deze game voor de Nintendo DS te koop zijn, maar vandaag hebben we eerst een nieuw gameplayfilmpje voor je.

Het heeft meer dan twee decennia geduurd, maar het is dan eindelijk zover. Ook bij Nintendo is de vrouwenemancipatie aangekomen en in plaats van het stoppen met koken, stofzuigen en strijken, stopt Princess Peach met het ontvoerd worden door Bowser. In Super Princess Peach worden de rollen omgedraaid, onze blonde doos in roze zuurstokjurkje gaat het namelijk opnemen tegen Koopa’s, Goomba’s en ander gespuis.
Princess Peach heeft net zoals haar soulmate veel verschillende moves. Ze kan namelijk springen, rennen en glijden zoals Mario, en heeft bovendien ook geen hoogtevrees. Daarnaast heeft ze haar maatje, de pratende paraplu, altijd bij zich. Hiermee kan ze de vele schildpadden en andere vijanden een flinke opdonder geven, of ze op de punt spietsen en ze vervolgens wegslingeren. Daarnaast heeft ze ook enkele special moves.

Super Princess Peach moet op 26 mei 2006 voor de Nintendo DS verschijnen.

Het gameplayfilmpje is te bekijken op GameTrailers.com.

  1.   
    Fawaka-W's avatar

    damnz beetje te vrolijk… maarja de DS is heel populair bij meisjes, hebben ze na nintendogs nog een leuk spelletje 😀

  2.   
    Ariose's avatar

    geef mij maar Mario 😕

  3.   
    Broodbeleg's avatar

    vind het wel leuk 😀

  4.   
    snowbob's avatar

    beetje afwisselen is ook is leuk.. en er is een mario in ontwikkeling: New super mario bros. en er is net een nieuwe

  5.   
    nEels's avatar

    Oh help, pas op! Prinses Perzik is in staat een vernietigende huilaanval uit te voeren! 😮 Origineel is ‘t, dat wel. Of deze platformer ook wat voor mij is, is een tweede.

  6.   
    Design's avatar

    Princess Peach? 😛 geef mij toch maar mario 😉