Win een zwarte Xbox 360 in het Project Gotham Racing 3-toernooi

Vandaag is op Xbox Live het ‘PGR 100’-toernooi van start gegaan, een wedstrijd in de racegame Project Gotham Racing 3 voor de Xbox 360. Strijd voor een plekje bij de beste honderd spelers, en win één van de zwarte Limited Edition Xbox 360’s!

Om mee te kunnen doen met dit toernooi, moet je op de Xbox Live Marketplace het PGR 100-Gamer Picture downloaden. Hiervoor hoef je niet persé geabboneerd te zijn op Xbox Live Gold, Xbox Live Silver is ook al voldoende. Uit een loting zullen dan de winnaars worden getrokken.

Je hebt tot 12:59 op 10 maart de tijd om mee te doen. Later zullen ook mensen die geen Xbox Live hebben mee kunnen doen aan deze wedstrijd, maar details hierover zijn nog niet bekend.

  1.   
    Fawaka-W's avatar

    dus je moet een xbox360 hebben om een xbox360 te winne :p

  2.   
    Rhemme's avatar

    Haha, best wel raar idd.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    je wint een xbox 360 maar je heb een 360 nodig om hem tespelen beetje raar gedaan

  4.   
    Scorpia's avatar

    Nee, je moet een Xbox hebben om een Xbox 360 te winnen!!

  5.   
    Eggie124's avatar

    pgr3 op de xbox? whaha i dont think so.. maar je hebt van die die hard verzamelaars die niet genoeg LE spullen kunne hebben.. dus dan willen ze alle LE xbox en een gewoone:p die gewoone heeft ie dan all:P

  6.   
    Krizzle's avatar

    Dan verkoop/geef weg je die andere gewoon.

  7.   
    Eggie124's avatar

    haha aan mij mag je hem dan wel weggeven^^

  8.   
    Jackass's avatar

    Weggeven lijkt me niet, maar zo’n zwarte xbox 360 lijkt me stoer. Dus het is wat jij wilt, of je verkoopt die Zwarte, en dat levert wel lekker wat op. met beetje geluk iets van 400/500, en als er nog verzamelaars uit Japan of dergelijke komen ben je gebakken.

  9.   
    dummy006's avatar

    hopelijk komt zo’n zwarte later ook gewoon in de winkels te liggen