Maak je eigen meidenblad op officiële site Super Princess Peach

Het slachtoffer van alle Mario-games, Princess Peach, gaat eindelijk zelf schitteren op de Nintendo DS. In dit nieuwe Nintendo DS spel is het niet Mario, maar Princess Peach die de hoofdrol speelt. Vanaf 26 mei 2006 zal deze game voor de Nintendo DS te koop zijn, maar vandaag hebben we voor jullie de officiële website van de game voor je, waarop je een meidenblad kunt samenstellen en uitprinten. Echt supertof voor jou en al je vriendinnen!
Ehh… right. Hoe dan ook, als je genoeg zelfverzekerd bent over je mannelijkheid, is de website hier te bekijken. Voor meisjes is deze website natuurlijk een waar walhalla.

Het heeft meer dan twee decennia geduurd, maar het is dan eindelijk zover. Ook bij Nintendo is de vrouwenemancipatie aangekomen en in plaats van het stoppen met koken, stofzuigen en strijken, stopt Princess Peach met het ontvoerd worden door Bowser. In Super Princess Peach worden de rollen omgedraaid, onze blonde doos in roze zuurstokjurkje gaat het namelijk opnemen tegen Koopa’s, Goomba’s en ander gespuis.
Princess Peach heeft net zoals haar soulmate veel verschillende moves. Ze kan namelijk springen, rennen en glijden zoals Mario, en heeft bovendien ook geen hoogtevrees. Daarnaast heeft ze haar maatje, de pratende paraplu, altijd bij zich. Hiermee kan ze de vele schildpadden en andere vijanden een flinke opdonder geven, of ze op de punt spietsen en ze vervolgens wegslingeren. Daarnaast heeft ze ook enkele special moves.

Super Princess Peach zal op 26 mei op de Nintendo DS verschijnen.

  1.   
    Eggie124's avatar

    LEUK! (not!!)

  2.   
    snowbob's avatar

    eggie124 hou je bek is een x met nintendo af tekraken, jij ben volgens mij zo’n sony fanboy 🙄

  3.   
    tomwanders's avatar

    net of iemand op dat idee zat te wachten en dat geld voor het spel ook

  4.   
    Eggie124's avatar

    ik kraak nintendo niet af.. en ik zal nooit een fanboy worden… ik vind ut gwn niks.. 😕 btw zelf ben ik voor stander van een revolution en verder heb ik een xbox en een psp (en een pc duh) dus hoezow ergens een fan boy van?

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    nou het moet niet erger worden als dit

  6.   
    nEels's avatar

    Ik ben gek op kleurrijke platformers, misschien kan Prinses Perzik mij wel bekoren. 🙂