360 én PSP shots van Tomb Raider: Legend

We hebben beelden van Lara Croft in actie, op nieuwe screenshots van Tomb Raider: Legend. Ditmaal zijn het screenshots van de Xbox 360 en PSP-versies.

Tomb Raider: Legend wordt ontwikkeld door Crystal Dynamics, en niet meer door Core Design. Crystal Dynamics kenen we nog van Legacy of Kain en Project Snowblind. Ook geestelijk vader Toby Gard is terug en Lara heeft een grote restyle gekregen. Ze ziet er nu veel harder, volwassener maar nog altijd even lekker uit. Met haar 2 pistolen en handgranaten zal ze tegen veel verschillende vijanden moeten vechten in de mogelijk uitgestrekte levels, aangezien ze nu ook een verrekijker bij zich heeft. Het communicator-oortelefoontje in haar oor duidt er misschien op dat ze nu backup heeft, een Tactical die haar info over haar missie geeft. Eidos sprak tijdens de aankondiging namelijk over een mysterieus object waar verder geen uitspraken over werden gedaan. Geheimzinnigheid alom dus. Verder ziet Tomb Raider: Legend er veel mooier uit. Qua gameplay wil men terug naar de roots van de serie, maar wel meer actie bieden. Eidos gaf aan dat men de afgelopen tijd goed heeft geluisterd naar de kritieken van gamers op de laatste Tomb Raider, The Angel of Darkness. Dit spel oogstte veel kritiek, met name met betrekking tot de speelbaarheid.

Tomb Raider: Legend zal in het tweede kwartaal (april, mei juni) van dit jaar uitkomen voor de PC, PlayStation 2, PSP en Xbox.

De eerste vijf screenshots zijn van de Xbox 360, de laatste vijf van de PSP.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    DarthStrife's avatar

    En is dat allemaal ingame? Zoja, nice! 🙂

  2.   
    Design's avatar

    Kvind er niets aan aan die Tomb Raider games 😕

  3.   
    -rudolf-'s avatar

    die lara ziet er een stuk enger (lees lelijker) uit. damn
    het spel lijkt me btw niks aan.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er goed uit op de 360 messchien dat ik hem wel neem laaste tombraider was saai speel het niet veel maar dit ziet er goed uit

  5.   
    Cirdan's avatar

    ziet er niet echt super uit 😕

  6.   
    Eggie124's avatar

    ligt het aan mij of kijkt lara op de eerste psp screen(6 dus!) een beeetje scheel 😛

  7.   
    Fawaka-W's avatar

    psp kan toch echt wel beter!!

  8.   
    mr nokiller's avatar

    ze ziet er een stuk beter uit *hot chick*. ik ken de psp niet maar volgens heb ik wel een btere screens gezien op de psp.

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    ja kijk maar naar gta