Nu ook goedkope PSP-games met de PSP Platinum reeks

De PlayStation heeft de Platinum-reeks, de Gamecube heeft de Player’s Choice en de Xbox heeft de Classics-hoezen voor games die het goed gedaan hebben en nog een extra verkoopboost verdienen door ze extra scherp geprijsd opnieuw uit te geven in een budgetuitvoering. Ook voor de PlayStation Portable is er nu de optie om goedkoop aan wat oudere games te komen, omdat Sony vanaf vandaag de PSP Platinums in de winkels heeft gelegd. Wederom zijn dit games die al wat ouder zijn en nu extra goedkoop in de winkels liggen.

Op dit moment bestaat het assortiment nog uit Everybody’s Golf, WRC, Pursuit Force, Ridge Racer, WipE Out Pure, Medi Evil en F1 Grand Prix, die voor 24,99 euro over de toonbank zullen gaan. In de toekomst zal dit aanbod uiteraard uitgebreid worden.

  1.   
    Ariose's avatar

    al die games kan ik voor €20 krijgen 😛

  2.   
    GTR's avatar

    Zo zeg, voor € 20. Dan voel jij je wel het mannetje 😉

  3.   
    Ralphieboy14's avatar

    HAHA die zit LOL 😀

  4.   
    Mandamo's avatar

    Ik dacht al dat het die games waren, dat waren namelijk ook de games die je gratis kreeg bij een PSP bij ons hier in de intertoys. Ik had MediEvil gekozen. 🙂

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    dat waren ook de 1ste psp games alleen jammer genoeg niet echt leuke vooral wipout pure zuigt echt.wil hem nogsteeds verkopen 8)

  6.   
    Fawaka-W's avatar

    k haal die games gewoon gratis 😉