Veel nieuwe gametrailers

Vannacht en vanochtend zijn er veel nieuwe trailers van games vrijgegeven. Er zitten veelbelovende titels bij, zoals Keepsake en DTM Race Driver 3. Klik op de game voor de trailer.

DTM Race Driver 3 game intro
De DTM Race Driver serie kennen we allemaal wel. Na een verslavend eerste deel, kwam er een nog beter 2e deel. In de game moet je ‘Deutsche Touring Master’ wagens besturen, en jou bolide als eerste naar de streep brengen. Sommige bladen hebben de game al gereviewed, en het belooft heel veel goeds. De game ligt 24 februari in de winkels.

EA Sports Rugby 06
EA staat heeft vooral bekend geworden door “The Sims”, en door de vele sportspellen. Aan de sportspellen kan er weer 1 worden toegevoegd, namelijk Rugby 06. Ik denk dat vooral in Engeland de game goed zal verkopen, want daar is Rugby een erkende volkssport. De game komt uit op de Xbox, Playstation 2 en PC.

Keepsake
Keepsake is een klassieke adventuregame waarin je het vrouwelijke personage, Lydia, door een middeleeuwse fantasiewereld begeleidt. Lydia is een nieuwe studente op de Dragonvale Academy. Dat is de meest bekende school voor magie in de oude wereld. Op een dag komt ze bij school aan. Als ze aankomt, weet ze niet wat ze ziet. De hele school is verlaten! Zelfs haar beste vriendinnetje Celeste is er niet. De zoektocht naar haar vrienden kan beginnen. Ze ziet de hele tijd beelden in haar hoofd. Heeft dat iets te maken met het oplossen van de puzzel? Even wachten nog, want over anderhalve maand kan je aan het avontuur beginnen op je PC.

Ghost Recon 2: Summit Strike downloadable content
Ghost Recon 2: Summit Strike ziet de speler wederom in de schoenen stappen van Kapitein Scott Mitchell Hij is een ervaren militair en de leider van een geheime N.A.T.O elite-eenheid genaamd de ‘Ghosts’. Een legerleider heeft de president vermoord, en probeert het heft van het land in handen te nemen. Hoe dit afloopt, bepaal je helemaal zelf in deze uitbreiding om de goede Ghost Recon 2. Dit filmpje gaat over downloadable content voor deze game, via Xbox Live.

Arena Football
Een game die niet veel verkocht gaat worden in Nederland, denk ik. Natuurlijk zijn er wel mensen fan van American Football, maar zullen die niet kiezen voor het vertrouwde Madden? We zullen zien… De game wordt ontwikkeld voor de PS2, PS3, Xbox en Xbox 360.

Monster Madness
In deze game is het de bedoeling om zoveel mogelijk mensen te vernietigen. Hoe je dat doet, is niet van belang. Je ziet de game van bovenaf. Het is onder andere een soort capture the flag, maar niet zoals we het kennen. Wil je meer duidelijkheid, bekijk dan de gave trailer.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    zal vanmiddag de laaste eens bekijken de rest boeid me niet echt die met die oma is wel grappig

  2.   
    Diede's avatar

    Van welk soort games houd je dan, Crimi?

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    geen oorlogs shooters geen sportspellen zoals voetbal enzo,rpg ook niet echt

    dus een beetje wat er overblijft van schiet spellen zoals half-life 2,kingkong vecht spellen vind ik ook minder worden zoals tekken,mortal kom bat maar is wel grappig,race spellen een beetje

    oa ja maar race spellen zoals gt4 enzo vind ik dan ook weer niks aan. straat racen wel zoals need for speed underground,midnight club 3

    kijk heb hier een lijstje van me spellen

    http://users.ign.com/collection/gamer1126?objType=1

  4.   
    Joost Nijhof's avatar

    OMG @ Monster Madness: echt wat je zegt Madness…

    Keepsake ziet er echt veelbelovend uit! Ben benieuwd…

  5.   
    mafia killer's avatar

    vind Ghost Recon 2 mooi

  6.   
    Cirdan's avatar

    Keepsake lijkt me wel leuk

  7.   
    d@nny's avatar

    MD lijkt me echt zo grappig

  8.   
    Eggie124's avatar

    Dat monster madness.. lijkt me wel grappig maar ik denk dat de lol der wel gauw van af is 🙄

  9.   
    robin-x60's avatar

    keepsake ziet er werelds uit 8)
    monster madness lijkt me wel gaar 👿

  10.   
    Design's avatar

    Ghost Recon II en keepsake mogen er best zijn 😛