The Rub Rabbits in februari 2006 naar de Nintendo DS

De opvolger voor Project Rub, één van de leukste launchgames voor de Nintendo DS, die alweer op 11 maart van dit jaar verscheen, heeft een nieuwe naam en een voorlopige releasemaand. ‘The Rub Rabbits’, zoals het spel zal gaan heten, zal in februari 2006 op Nintendo’s dubbelschermige handheld moeten verschijnen. Dit heeft Sega bekendgemaakt.

In The Rub Rabbits moet je, net zoals in het orgineel, doormiddel van allerlei kekke minigames die je met je stylus bestuurt, een meisje voor je winnen. Ditmaal heb je je zinnen gezet op een nieuwe chick, een stalkend oud schoolvriendinnetje wil je echter ook hebben, terwijl je helemaal niks van haar moet hebben! In een zenuwslopende tocht vol plotwendingen en spannende dialogen zul je uiteindelijk het ultieme…
Nee geintje, The Rub Rabbits wordt waarschijnlijk weer een heel apart maar leuk spel waar je niet snel op uitgekeken zult zijn. Ook de graphics zullen weer lekker stylistisch zijn.

De game zal dus, zoals gezegd en als alles goed gaat, exclusief voor de Nintendo DS in februari 2006 in de winkels liggen.

  1.   
    Cirdan's avatar

    weet ik veel wat voor game dat is maar het zal wel goed zijn:P

  2.   
    x-box nick's avatar

    khad hem op mijn pc….
    hij is grappig maar niet goed 😉

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    nog nooit van dit spel gehoord

  4.   
    Krizzle's avatar

    Ja tuurlijk, The Rub Rabbits op je PC… 🙄 Heb je dan met je stylus op dat scherm lopen tikken ofzo? Of heb je ook een TouchScreen computer…?

  5.   
    Ariose's avatar

    het lijkt me sooo boooriiiinggg 🙄

  6.   
    tomwanders's avatar

    ik vind dit het eenisgste leuke spel voor de ds

  7.   
    Boskaboute's avatar

    @ Dark blade

    Je kan ook je muis gebruiken 😉