Operation Flashpoint: Elite gaat goud

Een hele tijd terug verscheen voor de PC de game Operation Flashpoint. Deze oorlogssimulator (want een normale shooter was dit niet te noemen) was stiekem heel goed, maar was geen grote hit. Hetzelfde verhaal gold voor Operation Flashpoint: Cold War Crisis, waarin je in de koude oorlog in werkelijk gigantische gebieden met alle vrijheid je objectives kon voltooien. Nu, enkele jaren later, probeert Codemasters het nog eens met Operation Flashpoint: Elite. Dit is een remake van Cold War Crisis, maar dan exclusief voor de Xbox.


Operation Flashpoint: Elite verplaatst spelers naar het jaar 1985, in het midden van de Koude Oorlog. Gorbatsjov heeft in die periode zojuist de macht gegrepen. Spelers moeten de Amerikaanse troepen helpen de Sovjet-troepen te verslaan. Met twee militaire campagnes, vijftien solomissies en 4 gigantische gevechtsgebieden, zijn de gameplay-mogelijkheden eindeloos.

Vandaag is de game goud gegaan, volgens een persbericht van Codemasters. De game zal dan ook de geplande release van 27 oktober gaan halen.

  1.   
    simmity's avatar

    weinig nieuws laatste tijd 😕

  2.   
    Firef0x's avatar

    de oude was wel vet alleen ging je vet snel dood (wat natuurlijk wel realistisch was) hij lijkt mij wel vet

  3.   
    Cirdan's avatar

    BORING 😛

  4.   
    Mandamo's avatar

    Wel een grafische update gehad mag ik hopen! 🙄 😛
    Maar het was wel een uitermate goed spel!

  5.   
    holyyurk's avatar

    ik wed dat OFP 2 beter word dan BF2. ik weet het zeker