Splinter Cell 4 aangekondigd

Ubisoft heeft vandaag aangekondigd dat het voorbereidingen aan het treffen is voor het ontwikkelen van het vierde deel in de Splinter Cell-serie. Splinter Cell 4, hetgeen uiteraard nog een werktitel is, zal pas volgend jaar zomer uitkomen op alle huidige consoles en de next-gen consoles, maar uiteraard ook op de PC. Ubisoft wist nog niet veel te melden over Splinter Cell deel 4 behalve uiteraard dat de game nóg innovatiever en baanbrekender zal zijn dan zijn voorganger. Sam Fischer zal zijn grenzen wederom gaan verleggen op en in een geheel nieuw terrein. De Splinter Cell-games zijn wereldwijd circa 12,5 miljoen keer verkocht sinds de release van het eerste deel.

Yves Guillemot, president en CEO van Ubisoft zei er het volgende over:

“Tom Clancy’s Splinter Cell 4 will be even more thrilling and heart-pounding than its ground-breaking predecessors. This new version will both enrich the gaming experience on current consoles and take full advantage of the capacities of next-generation consoles to deliver players the most fabulous gaming experience ever.”

  1.   
    Firef0x's avatar

    best leuke spelletje maar ik haat het dat ze het zo gaan uitmelken metal gear solid stopte gewoon na een aantal delen

  2.   
    azsx's avatar

    Is wel weer leuk als er een vet spel bij komt!!! Is er tenminste weer wat actie te vieren!!!!! 8)

  3.   
    Nirusu's avatar

    naja actie, meestal moest je gewoon in het donker blijven. echt actie was er niet te zien toch?

  4.   
    Fawaka-W's avatar

    k vind dit echt baggger spellen.
    geef mij maar liever MGS.

  5.   
    Peter Stout's avatar

    Wierie, dat je MGS beter vindt kan ik nog inkomen, maar om Splinter Cell nou bagger te noemen vind ik niet echt reeel. Als je wat roept, beargumenteer het dan ook. Ieder zijn voorkeur maar roep niet zomaar wat.

  6.   
    Fawaka-W's avatar

    ok sorry :

    ik vind splintercell bagger omdat : het saai is geen harde actie geen velle vuur gevechten lang verstoppen saaie muziek.

    mgs : veel actie velle vuurgevechten mooi tussen filmpjes. vrede gevechten met toffe eindbazen toffe muziek niet te lang wachten voor de actie.

  7.   
    niek's avatar

    Geweldig 😀 .. Volgend jaar word echt wel een geweldig jaar , prins of persia,godfather,splintercell