Concept trailer van All Points Bulletin

Er is vandaag een eerste concept trailer verschenen van Rockstar’s MMOG (Massive Multiplayer Online Game) All Points Bulletin, een online game waarin de Grand Theft Auto-gameplay een grote rol zal spelen. De game wordt dan ook ontwikkelt onder leiding van David Jones, de man achter de originele (2D) Grand Theft Auto.

Het is in All Points Bulletin mogelijk om online rond te rijden in een grote stad, missies te voltooien, auto’s te stelen, mensen neer te schieten en nog veel meer wat je niet laten kan. Tenminste, als je voor de criminelen kiest. Het is namelijk ook mogelijk om bij de politie (of SWAT, FBI en het leger) te gaan of voor één van de gangs die in de stad rondhangen te kiezen. Een andere gelijkenis met Grand Theft Auto is dat je je auto, kleding, wapens en uiterlijk kan aanpassen naar jouw keus.

De vandaag verschenen concept trailer bevat geen echte in-game beelden maar laat wel een aantal dingen zien die we in de uiteindelijke versie van het spel kunnen verwachten. Een hoop schietwerk, natuurlijk het jatten van auto’s, onenigheid met de politie en meer. De trailer kun je onder andere vanaf hier downloaden.

All Points Bulletin zal voor de PC ergens in het begin van 2007 in de winkels liggen, de versie voor de Xbox 360 ligt echter pas in 2008 in de winkels, zo staat het in de planning. Men moet dus nog even wat geduld hebben, heel veel geduld eigenlijk…

  1.   
    gamer1's avatar

    dat filmpje zag ik volgens mij een week geleden ook 😕

  2.   
    gamer112's avatar

    ja die heb ik ook al gezien

  3.   
    nEels's avatar

    Maar dan waarschijnlijk niet op deze site, want ik kan een dergelijk bericht niet in ons archief vinden.

  4.   
    gamer112's avatar

    o ok raar want ik heb toch echt het ideedat ik hem vorige week gezien heb die zelfde link ook nog volgens mij

  5.   
    gamer1's avatar

    nee ik heb het filmpje op een andere site gezien alleen weet niet meer welke