Verse screens Golden Eye: Roque Agent DS

Vandaag is er weer een flink aantal screenshots vrijgegeven van de volgende week (1/7) te verschijnen DS game GoldenEye: Roque Agent. Gamersnet heeft een selectie voor je gemaaktgemaakt.

De console-versie is vrij compleet overgezet naar de DS. Alle mogelijkheden die op deze versie zaten, zijn ook op de DS te vinden. Zo kan je in een virtuele omgeving oefenen om je vaardigheden te verbeteren maar ook in multiplayer zijn de modes Showdown, Team Showdown, Tug of War en Domination terug te vinden. Golden Eye: Roque Agent werd op de consoles niet al te best ontvangen, maar wellicht doet hij het op de DS een stuk beter.

In dit avontuur speel je een door MI6 ontslagen agent die vanwege zijn geweldadige karakter niet meer voor meesterspion mag spelen. Deze bad guy werkt voor de alom bekende Goldfinger die Dr. No naar de eeuwige jachtvelden wil helpen. Deze Roque Agent, het personage waar je mee speelt, heeft in vorige avonturen een oog verloren als gevolg van het verraad van Dr. No. Je stemt dus gelijk in met het voorstel van Goldfinger om in een geheel nieuw avontuur te stappen.

Het gouden oog wat je nu hebt (daar heb je de titel) is een oog wat je op meerdere manieren kan gebruiken. Zo kan je vijanden tijdelijk buiten gevecht stellen, door muren heen kijken, kogels terug ketsen en wapens onklaar maken.

  1.   
    Ariej's avatar

    En nog een reden om geen nintendo ds te kopen ๐Ÿ˜‰

  2.   
    __.=BBQ=.__'s avatar

    Zijn wel mooie screens..:D

  3.   
    Asilaydying_Johny's avatar

    nou… vin je? ๐Ÿ˜•

  4.   
    __.=BBQ=.__'s avatar

    Vo0r een DS wel..;)

  5.   
    andre1234's avatar

    die screens hier zijn altijd slecht het spel zal best wel goed zijn ๐Ÿ‘ฟ

  6.   
    the_supremacy's avatar

    alweer beroerde screens ๐Ÿ˜›
    echt die DS moet het alleen van zijn gameplay en vooral van zijn fan-boys hebben. ietsjes lelijker en zelfs mijn oude atari spellen gaan er beter uit zien ๐Ÿ˜› ow wacht dat zijn ze al ๐Ÿ˜›

  7.   
    __.=BBQ=.__'s avatar

    Nou dan heb je volgens mij wel een zwaar getunde atari..;) Want de DS beelden komen bijna overeen met de N64 screens, en die kwaliteit en GFX kon de Atari echt niet halen..;) o0wjaa no0g wat een foto uit een spel is altijd lelijker … Heeft te maken met de pixels enzo..;)
    O0wjaa en als diie GFX van jo0uw atarii echt zo mooi zijn wil ik daar wel is screens van ziien..:D Nou ik wacht met pleziier op de screenshots van je Atari.. ๐Ÿ˜€

  8.   
    Onweersub's avatar

    Haha, hij lult uit zijn nek bbq. Maareh, de DS is toch niet gemaakt voor shooters. Volgens mij komen platformers veel beter uit de verf met het touchscreen van de ds dan het normale besturingssysteem van de psp. Ennuh uiteindelijk gaat de gameplay toch boven de graphics.. ๐Ÿ˜‰

  9.   
    Dare Devil's avatar

    HALLO???>>>> ๐Ÿ˜ฎ
    Golden eye is echt een flop….
    je moet hem echt niet kopen ๐Ÿ˜‰

  10.   
    gamer112's avatar

    ik vind die screens niet echt mooi ik heb betere op de ds gezien

  11.   
    kesse's avatar

    Krijgen we elke keer dat nieuwe screen van een game voor de ds uitkomt gezeik of het nou mooi is of niet.. Stelletje kleine kinderen zijn jullie ook soms ๐Ÿ™„

  12.   
    Achilles's avatar

    Mooie screens hoor, nou moet ik alleen nog een DS hebben!

  13.   
    Rovo's avatar

    Ik verwacht niet bijster veel van deze titel. Op de consoles was het al niks bijzonders, en ik zie niet in waarom de titel nu wel de moeite waard zou moeten zijn. En Metroid Prime: Hunters ziet er naar mijn mening toch een stuk beter uit.