Boxarts Nintendogs DS bekend

Gamers die al een hond hebben zullen wellicht geen tijd hebben voor games als Nintendogs, maar degenen die twijfelen of ze een hond aan hun huishouden willen toevoegen is dit de ideale gelegenheid om eens te gaan oefenen. De boxarts zijn in ieder geval al bekend.

Nintendogs DS probeert het houden van een hond zo echt mogelijk te laten lijken. Nou ja, niet echt natuurlijk, maar het leren van kunstjes is in ieder geval wel mogelijk en ook het aaien van je hondje is geen probleem. Wat wel bijzonder is, is dat je je hond kunt re-stylen en ik weet zeker dat menig hondenbezitter daar jaloers op gaat worden. Het touchscreen gaat dus goed benut worden door Nintendo, niet in de laatste plaats omdat je je hond ook een lel kan geven. Om het weer goed te maken kun je ook spelletjes met je hond spelen zoals het gooien van een bal of een frisbee. De Amerikaanse games, die op 22 augustus in de winkels komen te liggen, zijn ten opzichte van de Japanse versies uitgebreid met drie honden. In oktober kun je de Europese Nintendogs in de schappen vinden.

  1.   
    Joene90's avatar

    Ik haat hypes..

  2.   
    Chr1oN's avatar

    Waarom gaat iemand nou zo’n spel kopen??
    Beetje hondjes verzorgen, kom nou zeg… KINDERACHTIG!!!!!!

  3.   
    Angeleyes's avatar

    Nintendogs wordt helemaal te gek! Kan niet wachten tot het oktober is! Zelf mag ik geen hondje en ik heb nu vakantiewerk, dus heb ik in oktober genoeg money om de nintendo ds en nintendogs te kopen…welke 3 extra hondenrassen zijn toegevoegd??

    Zit please de dalmatian ras er ook in?? Of duitse herder? 😀

  4.   
    Chr1oN's avatar

    Je zal het moeten afwachten man.. 😉 😉