Naam, details en screenshots van nieuwe Legend of Zelda

Ook al is dit nieuws van een paar dagen terug, toch wil ik het jullie nog even mededelen, voor degenen die het nog niet wisten. De naam van de nieuwe Legend of Zelda is namelijk bekend, deze luidt The Legend of Zelda: Twilight Princess. Naast de bekendmaking van de naam werden er ook een flink aantal nieuwe screenshots vrijgegeven van deze game waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn, zie de screens hieronder.

Er is nog niet veel bekend van de The Legend of Zelda: Twilight Princess, maar er zijn wel enkele feiten over het spel vrijgegeven. Zo wordt de nieuwe Legend of Zelda een stuk duisterder en volwassener, Link is ook een aantal jaren ouder dan dat hij in The Wind Waker was, dit betekent ook dat de cell-shaded graphics plaats hebben gemaakt voor een meer realistische look. In de nieuwe Legend of Zelda zul je weer over verschillende items en eigenschappen beschikken, zo kun je de kwade wezens te lijf gaan vanaf de rug van een paard en kun je veranderen in een wolf, wat ook weer geheel nieuwe eigenschappen met zich meebrengt.

De verhaallijn: Link, een boerenjongen die opgroeit in een klein boerendorpje, krijgt van de burgemeester de opdracht om de Hyrule Summit te beklimmen. Hij gaat op weg, maar is zich nog niet bewust van het duistere kwaad dat op Hyrule is neergedaald. Wanneer hij het Schemer Rijk (Twilight Realm) dat Hyrule versluierd binnentreedt, verandert hij in een wolf en wordt gevangen genomen. Door een mysterieus figuur genaamd Midna is hij in staat om te ontsnappen en met behulp van haar magie gaan ze op weg om de schaduwen uit het rijk te verdrijven.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Keywielder's avatar

    Ja eigenlijk is dit al een beetje oud, maarja voor de mensen die dit niet wisten is het wel leuk. Maar ik heb al 18 trailers gezien, dus als iemand de site daarvan wilt weten moet je ff zeggen dan geef ik de site wel…

  2.   
    martijn008's avatar

    www.gamespot.com dus 😛

  3.   
    Keywielder's avatar

    Precies 😀 😀 😀
    Heb ik ook voor alle andere spellen gekeken vooral die van Square-Enix.

  4.   
    Gast's avatar

    Dat ze dit nog uit de gamecube hebben geperst kwa graphics.. 🙂

  5.   
    Onweersub's avatar

    Dat was ik .. 😉