Nieuwe Singstar in aantocht

Er zit een nieuwe Singstar aan te komen. Je weet wel, het karaoke-spel van Sony, waarin je kunt oefenen om in de volgende Idols door te breken tot de laatste rondes. Het nieuwste deel moet medio mei uit gaan komen en heeft vooralsnog de titel ‘Singstar Pop’ meegekregen.

De eerste twee delen werden met veel enthousiasme ontvangen, hoewel er ook kritiek was op de muziekkeuze van de makers. Bij het eerste spel werden, behalve natuurlijk de twee kwalitatief zeer goede microfoons, dertig songs meegeleverd en echte zangfanaten wisten zich daar best een tijdje mee te redden. Bij het tweede deel zaten eveneens dertig nummers en kon je als je het eerste deel bezat, ook op de tweede game beschikken over de tracks van de eerste game.

Nieuwe artiesten zijn onder andere Avril Lavigne, Jamelia, Robbie Williams, Keane en de Black Eyed Peas. In het nieuwste deel zal een zogenaamde rap-mode zitten waarbij je onder andere tegen elkaar kunt rappen. Ook zal er een Medley-mode in zitten waarbij er verschillende nummers gemixed zullen worden waarna je wordt geacht mee te zingen en ook nog op de goede toonhoogte. De verwachting is dat dit niet erg eenvoudig zal zijn. Voor de liefhebbers heeft Sony ook nog een aantal nieuwe stem-geluiden in de playback-functie verwerkt.

Met deze nieuwe Singstar worden waarschijnlijk enkele beloftes ingelost wat vooral de jeugdige gamers wel zal bevallen. Sony hoopt met het spel deze doelgroep nog meer aan te spreken en sluit niet uit dat er nog meer delen uit gaan komen met andere muziekstijlen.

  1.   
    Paolo's avatar

    Volgens mij ben je super snel op deze spellen uitgekeken. 😕