F.E.A.R. na vertraging nu weer versneld

Sierra’s productsite van F.E.A.R. had afgelopen week een onaangename verrassing: de game zou zijn vertraagd, want de reelase was van zomer 2005 veranderd in herfst 2005. Gelukkig biedt dezelfde site dit weekend een aangename verrassing: de game is weer ‘versneld’ en zal in plaats van in de herfst van dit jaar weer in de zomer van dit jaar verschijnen. Dus óf er komt een nieuwe definitie van zomer en herfst, óf iemand heeft een foutje gemaakt en afgelopen week een vekeerde releasedatum veranderd. Kan gebeuren toch?

F.E.A.R, First Encounter Assault Recon, is Monoliths nieuweste shooter die om actie en horror draait. Een paramilitaire groepering heeft succesvol een luchtvaartbedrijf ingenomen en de mensen daar tot gijzelaars gemaakt. Ze stellen geen eisen, maar dat weerhoudt de overheid er niet van hun beste mensen naar binnen te sturen en er een einde aan te maken.

Dat plan mislukt gigantisch, want de gestuurde commando’s worden grof overmeesterd en de beelden die het naar buiten halen worden abrupt afgekapt door een heel eigenaardige vorm van vernietiging. Gelukkig ben jij er nog, want jij bent getraind om het overklaarbare onderuit te halen en krijgt de beste en nieuwste spulletjes mee. Tijd om er alles aan te doen om dit tot een einde te brengen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren