Kattekwaad uithalen op De Sims 2: Studentenleven screenshots

Voor het eerste The Sims verschenen tussen de zomer van 2000 en eind 2003 maarliefst zeven uitbereidingspakketten. Nu in oktober De Sims 2 uitgekomen is, komen hier waarschijnlijk ook weer een heleboel add-ons voor uit. De eerste hiervan zal De Sims 2: Studentenleven zijn. We hebben vandaag nieuwe screens met de Sims die even wat anders doen dan studeren, zoals zeep in de fontein gooien. Foei Sims!

In De Sims 2: Studentenleven speel je met je Sims als ze een tiener zijn. Je bestuurt je Sim door de Universiteit en je moet naar je lessen gaan, met vrienden praten en weer verschillende wensen vervullen. Het ultieme doel kan zijn om je Sim de beste van de klas te maken, of bijvoorbeeld de populairste van de school. Daarvoor kun je je aansluiten bij verschillende studentengroepen, zoals een rockband, een cheerleder groepje of een studiegroep.
Elke dag krijg je een kleine studiefinanciering, maar als dat te weinig is kun je ook een bijbaantje nemen, wat ten koste gaat van je cijfers maar je kunt dan wel weer leukere dingen doen, dus populairder worden. Bij de Universiteit zijn ook een aantal andere dingen, zoals een studentenbar, de aula, een speelhal en een sporthal, waar je heen kunt gaan. Uitgaan kan ook naar feestjes die studenten geven of door de school zelf georganiseerd worden. Natuurlijk zijn er ook een bibliotheek, een auditorium en de lokalen. Ook kun je je eigen studentenkamertje helemaal inrichten zoals jij dat wilt.
Je kunt kiezen uit 11 opleidingen en als je die voltooid hebt dan speel je nieuwe carrières vrij in het orginele De Sims 2. Wanneer je jonge Sim dus opgroeit en een tiener wordt kun je ervoor kiezen of je naar de Universiteit wil. Het speelveld verschuift dan daarheen en je kunt aan de slag.

De Sims 2: Studentenleven ligt op 4 maart 2005 voor de PC in de winkels.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Baklap's avatar

  You naughty boy, hihi. 😛

 2.   
  Mextor's avatar

  Lijkt me zon lache spel dit 😀

 3.   
  jellerbert's avatar

  weer een uitbreiding die als je hem in de winkel ziet liggen er heel aardig uitziet maar als je hem thuis hebt dat je er dan heel snel achter komt dat je er snel op uitgekeken bent….. 🙁

 4.   
  gamer112's avatar

  ja ik weet het ik vind the sims op de 1 of andere manier leuker als de sims 2 ook al heeft the sims veel uitbreidingen al was het gewoon orgineel en de sims 2 ook vond ik deel 1 toch leuker