Unreal 3-technologie * MMOFPS = Huxley

De Koreaanse uitgever Webzen Inc, die ook de MMOG All Points Bullitin van de maker van GTA uit gaat geven, gaat nog meer op de markt brengen. Naast een MMORPG met de naam SUN komt er ook een MMOFPS die Huxley gaat heten.

Huxley gaat gebruik maken van de nieuwste Unreal-technologie, de vorig jaar aangekondigde versie 3. In 2006 moet de game klaar zijn en kun je dus met een heleboel mensen tegelijk op elkaar gaan schieten. Helaas gat het bericht verder alleen in op het succes van de uitgever en vermeldt het verder niets over de game.

  1.   
    nEels's avatar

    Uhhm, hoe moet ik dit spel gaan zien? Met z’n duizenden in een spelwereld. Massive Deathmatch? CTF met 1000 tegen 1000?! Lijkt mij vooralsnog erg chaotisch, maar misschien wordt ’t beter uitgewerkt en komen er nog originele ideeën om de hoek kijken? Ik hoop ‘t, want tot dusver lijkt ’t mij niks.

  2.   
    Daodan's avatar

    De screenshots die bij dit nieuws geleverd worden zijn eigenlijk buttugly in vergelijking met eerder gereleasede shots van de UE3. 😕 (www.beyondunreal.com … daar zijn ze te zien)