Release Huxley verschoven naar 2009

Huxley is een game die het MMOFPS genre graag groot wil maken, want als we nu naar dit genre kijken zijn er nog niet veel goede games op te noemen. Hopelijk kan Huxley daar verandering in gaan brengen. De game stond origineel gepland voor een release in 2008, maar nu dit jaar bijna afgelopen is zal dat niet meer gehaald worden. Daarom heeft de publisher NHN Games bekend gemaakt dat de game nu voor 2009 gepland staat, maar een precieze datum is helaas nog niet bekend.

De game wordt uitgesteld om dat er lokalisatie problemen zijn, maar wat voor problemen dit precies zijn weten we helaas nog niet. Duidelijk is wel dat we nog even moeten wachten voordat we de game kunnen spelen.

Huxley is een massively multiplayer online first-person shooter en biedt je een combinatie van de character development waar MMO’s bekend om staan en de harde actie van een FPS. Het draait vooral om grote, online veldslagen, zoals in Unreal Tournament, maar dan met 100 spelers tegelijk. De game speelt zich af in een tijdperk waarin de mens al hevig gemuteerd is, wat als resultaat heeft dat je met twee verschillende levensvormen kunt strijden. Je bouwt je personages op en kan verschillende aspecten aanpassen naar smaak.

Huxley verschijnt in 2009 voor de PC en de Xbox360.

  1.   
    mrxthereal's avatar

    Vroeg me al af wat er met deze game was gebeurd, al zolang helemaal niks meer van gehoord ik dacht onderhand al dat hij gecancelled was ofzo.

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Lijkt me de eerste echt leuke MMO 😆

  3.   
    Xtremie's avatar

    Moest volgens mij al lang geleden uitkomen 😕