Gran Turismo 4 ligt op 9 maart in de winkels

Gran Turismo 4 is de langverwachte racegame die de meest realistische racegame ooit moet gaan worden, met ultieme physics en precies nagemaakte circuits en auto’s. Er zullen meer dan 700 auto’s en 51 racetracks in het spel zitten. Europa zal 10 extra auto’s krijgen en de game releast al op 9 maart 2005. Er waren al geruchten maar dat is vandaag bekendgeworden.

Gran Turismo 4 is de vierde racegame in deze superrealistische raceserie voor de PlayStation (2). Dit keer zal de game nog groter, mooier, beter, echter en leuker zijn dan Gran Turismo 3. Ten eerste zijn er meer dan 500 echt bestaande auto’s te berijden op meer dan 100 verschillende banen, verdeeld over racecircuits, stratencircuits en rallystages. De graphics zijn van geweldig hoge kwaliteit en de replays hebben gewoon fotorealistische kwaliteit. De physics en het realisme zijn dit keer ongekend, de tuningmogelijkheden zijn eindeloosen het is weer ouderwets moeilijk. Later in het jaar komt er een vernieuwde versie uit van GT4 waarbij je met maximaal 6 spelers ook online kunt spelen via je Network Adapter.
Gran Turismo 4 zal ook op de PSP verschijnen in de vorm van Gran Turismo 4 Mobile en deze game doet niet onder voor zijn grote PS2 broer.

Ren dus op 9 maart naar de winkel!

  1.   
    nEels's avatar

    Dus om online te spelen moet je wéér geld gaan neerleggen, plus dat ’t nu niet bij het spel geleverd zit. 🙄

  2.   
    Xion's avatar

    Eindelijk de echte release datum 😀

  3.   
    Rhemme's avatar

    Ja, wat die online versie van GT4 precies inhoudt weet niemand. Of het gewoon een full-price geupdate game is waarmee je naast alles wat je in GT4 kan ook online kan is of dat het een versie van GT4 van 20-30 euro is waarmee je je savegame kan overzetten en met die versie dan alleen online kan, het is mij een raadsel.