Nieuwe demo: UEFA Champions League 2004-2005

In UEFA Champions League 2004-2005 is het de bedoeling om een van de vele gelicenseerde voetbalclubs te kiezen en daarmee door de kwalificatie heen te komen en tenslotte de Champions League te winnen. Of een afsplitsing naar de UEFA Cup en later de Supercup ook in het spel zit is niet duidelijk.
Door het spel heen zitten circa 50 “missies” die de gamer moet zien te halen om uiteindelijk als voetbalvedette in de finale te komen staan. In het spel zullen meer dan 240 teams uit allerlei landen vertegenwoordigd zijn en zal 4 februari 2005 al uitkomen.
De game zal verschijnen voor de PC, PlayStation 2, Xbox én Gamecube en zal op alle platformen behalve de laatste ook online te spelen zijn.

In deze demo is het mogelijk op een potje te spelen tussen de Europese topclubs Chelsea en Bayern München. Robben vs Makaay dus.

 1.   
  gamer112's avatar

  nou joepi nog een voetbal spel zeg het houd maar niet op met die voetbal spellen

 2.   
  Klaasvaak's avatar

  neeej, tuurlijk niet, we krijge er nog vrolijk een fifa 2006 achteraan ofzo, en een UEFA 2005-2006 ga zo maar door… noou, ik begin al vast met niet spelen…

 3.   
  gamer112's avatar

  nee ik ook niet ik vind voetbal spellen al niks aan

 4.   
  MC TiM's avatar

  Echt zo’n rip-off, kun je net zo goed fifa 2005 de CL spelen 😛 . Vind het hetzelfde als een EK of WK versie. Alleen dit vind ik nog meer uitmelken……imo dan hé.

 5.   
  lolos's avatar

  redelijk spel minder goed dan fifa 👿

 6.   
  johan2's avatar

  lolos schreef, "redelijk spel minder goed dan fifa 👿 "

  je moet het hele spel spelen die is vet 🙄

 7.   
  irapi's avatar

  lol

 8.   
  N!g3l's avatar

  fifa is beter