Mario, Luigi en Peach in NBA Street 3 ??

8 februari 2005 zal hoogstwaarschijnlijk NBA Street 3 uitkomen. De geruchten worden echter steeds sterker dat ook Mario, Luigi en Peach hun opwachting gaan maken op de basketbalvelden. Of we werkelijk een dunkin’ Mario gaan zien moet de komende tijd duidelijk gaan worden want EA heeft beloofd ruim voor de release met meer bijzonderheden te komen. Op de boxarts die her en der op het net te vinden zijn zijn de Nintendo figuren (natuurlijk) alleen te vinden op de Gamecube-versie.

  1.   
    Ariej's avatar

    Beetje raar maar jah
    wat doe je er tegen πŸ˜›

  2.   
    Joost Nijhof's avatar

    Je kan zeggen wat je wilt, maar Nintendo heeft echt een top Marketing afdeling. Door bijv. Mario e.d. overal terug te laten komen.

  3.   
    MC TiM's avatar

    Tja, voor de basketbal/mario fans is dit natuurlijk fantastisch. Zelf heb zet ik er nog vraagtekens bij want, ik zie Mario nou niet rondlopen tussen de lakers, de wizards, de 76Β΄ers enz. Haha, zoΒ΄n dikke Italiaanse loodgieter samen in het veld met Kobe Bryan of Allen Iverson..

  4.   
    Recon's avatar

    Van dat springen tegen blokken krijg je wel een goede sprongkracht hoor πŸ˜‰ Maar lijkt me ook geen gezicht Mario die een ”between the legs windmill ally-oop dunk” doet. In deel 1 kon je ook met de Snowman spelen, met Magnaman, met één of andere gare alien en nog wat van die vage figuurtjes. Het verbaasd me niet als je in het 4e deel ook met Donald Duck en Micky Mouse kan spelen ofzo.
    Of in het 5e deel met George Bush ofzo. πŸ˜›

  5.   
    XGT_Spider's avatar

    SPEL GELIJK VERPEST πŸ‘Ώ

  6.   
    Rhemme's avatar

    Nee, juist een beter spel hierdoor.

    De Gamecube versie van Soul Calibur 2 verkocht ook veruit het meest, door Link die erin zat.

  7.   
    PLURK's avatar

    dit lijkt mij ook wel wat 8) ,

    gewoon een beetje het Space Jam effect krijgen

  8.   
    MC TiM's avatar

    Alleen Space-jam is met de Looney tunes en dat paste ook wel. Maar mayb heb je gelijk en kan dit ook gebeuren met Mario. Alleen, ik weet het nog steeds niet hoor. Ik hou er mijn vraagtekens bij. Nu bedenk ik me even: Waarom? Het zijn toch extra charachters. Maar ze moeten dan niet met Super Mario Basktebal komen, want dan … πŸ˜› !

  9.   
    Krizzle's avatar

    Zou Princes Peach dan gekidnapt worden op het basketbalveld πŸ˜€ ? Want ze wordt bijna in elke Mario game gekidnapt.

  10.   
    Recon's avatar

    Met street basketball gaat het er ruig aan toe, niks voor Peace. πŸ˜›

  11.   
    Joost Nijhof's avatar

    een slamdunk IN de prinses πŸ˜‰

  12.   
    MC TiM's avatar

    Of een alley-oop van Peach of Mario. Ik zie het al voor me, zo’n kleine dikke loodgieter die een paar meter in de lucht springt dan een dish doet en hem omhoog gooit waar peach zweeft en hem erin probeert te dunken, maar het mislukt. Ondertussen komt Luigi aan (met ze stofzuiger uit Luigi’s Mansion) en maakt een slam/tipdunk. Door de sensatie van het doelpunt verliezen Mario en Luigi peach uit het oog en Peach wordt ontvoerd door Bowser. Baskeballend, springend en dunkend ren je door de levels en moet je Sterren halen waardoor je weer nieuwe gebieden unlocked en zo uiteindelijk tegen Bowser moet Basketballen. Na samen met Luigi Bowser te hebben verslagen (Mario en Luigi vs Bowser en mini-Bowser) red je Peach waardoor Basketbal-scouts zo onder de indruk zijn waardoor Mario en Luigi in de NBA mogen spelen πŸ˜› .

  13.   
    Recon's avatar

    Hehe het slaat gewoon nergens op, dan zie je een paar van die dikke negers van 2 meter en dan zie je Mario staan in ze rode kostuum. Lijkt me best vernederend als je wordt ge0wned door Mario. πŸ˜†