NBA Street v3, Dead or Alive: Ultimate, Mercenaries en Ace Combat 5

Vanaf vandaag, 18 februari, liggen NBA Street v3, Dead or Alive: Ultimate, Mercenaries en Ace Combat 5 in de winkels. Wij hebben info en details voor je zodat je weet of je nu naar de winkel moet rennen.

NBA Street v3 is een arcade versie van het straatbasketball. De Basketballers uit de NBA worden naar de pleintjes gehaald en voeren daar metershoge dunks, basketbrekende alleyoops en flitsende moves uit. In NBA Street v3 kun je heel veel trucjes maken en combineren door de ‘Trick Stick’ te bewegen. Door moves en dunks te maken scoor je Gamebreakerpunten, waarmee je een weergaloze dunk of combo mee kan uitvoeren die niet te blocken is en het spel helemaal omgooit.
In NBA Street v3 zitten alle spelers en teams met de goede licenties uit de NBA maar je kunt ook zelf een baller maken en daarmee de straten veroveren in de ‘Be A Legend’ mode. De graphics zien er ongelooflijk mooi uit en de game zal op de Xbox en PlayStation 2 ook online te spelen zijn. De Gamecubeversie heeft een extraatje in de vorm van basketballende Mario, Luigi en Peach.

Hier kun je alvast een preview lezen. Binnenkort hebben we ook een review voor je. NBA Street v3 ligt vanaf vandaag in de winkels voor de Xbox, PlayStation 2 en Gamecube. Ze kosten alledrie €59,99.


Dead or Alive: Ultimate is een remake van Dead or Alive 2. Deze game verscheen op de PlayStation 2 en Dreamcast, maar Tecmo heeft game nu opgepoetst zodat het de mooiste vechtgame tot nu toe is. Het vechten is arcade, kent vette combo’s, blocks en counters en draait vooral om timing. Met de welbekende Dead or Alive babes Kasumi, Hitomi, Tina, Crystie, Ayane, Lei-Fang en alle anderen kun je het tegen elkaar opnemen. Ook Hayabusa, Zack, Bass, Bruce enzovoorts zitten weer in de game. Naast de graphics zijn er ditmaal ook veel meer arena’s, klappen, stoten, combo’s en blocks en kostuums te vinden in de game. Daarnaast is Dead or Alive 1 voor de PlayStation ook bijgevoegd als minigame.
Maar de grootste verandering is de online mode. Je kunt het in Dead or Alive: Ultimate namelijk tegen elkaar opnemen op Xbox Live. Naast een één tegen één gevecht kun je ook in teams vechten of een battle royale.

Dead or Alive: Ultimate ligt vanaf vandaag, 18 februari, exclusief voor de Xbox in de winkels voor €59,99. Binnenkort kun je op Gamersnet een review verwachten.


Mercenaries speelt zich af in de nabije toekomst. Een vereniging van Noord- en Zuid-Korea mislukt wanneer een generaal een staatsgreep pleegt en het land overneemt. Een Amerikaanse en Europese troepenmacht wordt erheen gestuurd om de vrede te bewaren maar al snel is het een pure chaos in Korea. Dan looft de Verenigde Naties $100 miljoen dollar uit aan degene die de generaal, zijn staf, legercommandanten en adviseurs, in totaal 52, weet uit te schakelen, dood of levend. Dan kom jij, een huurling, in actie. Je kunt je vrij rondbewegen door het grote gebied en auto’s, tanks, helikopters of vliegtuigen kapen en op alles schieten met meer dan 30 verschillende wapens. Of het nou de Koreanen, Amerikanen, Europeanen, Chinezen of de Russiche Mafia is. Je krijgt verschillende missies om alle 52 kaarten (de generaal & Co.) uit het kaartspel uit te schakelen en sommige groeperingen kunnen je daarbij helpen. Maar het is vooral de actie waardoor deze game zo speciaal is.

Mercenairies ligt vanaf vandaag, 18 februari, voor de PlayStation 2 en Xbox in de winkels voor €59,99. Binnenkort hebben we ook een review voor je.


Ace Combat: Squadron Leader speelt zich vooral hoog in de lucht af. Je kunt namelijk plaatsnemen in meer dan 50 straaljagers en zo meer dan 30 missies spelen. Twee fictieve landen zijn in oorlog geraakt en die speelt zich vooral in de lucht af. Jij speelt de jonge piloot Blaze en kunt in levensechte straaljagers op 10 kilometer hoogte met een snelheid van mach 2 op de andere vliegtuigjes schieten. Naast gewoon geweervuur heb je daar bijvoorbeeld ook doelzoekende raketten voor. Grafisch ziet de game er goed uit en hij herbergt een zeer grote wereld. De missies zijn erg groot en er kan naar hartelust rond worden gevlogen. De game gaat helaas niet online.

Ace Combat: Squadron Leader ligt vanaf vandaag, 18 februari, exclusief voor de PlayStation 2 in de winkels voor €59,99. Binnenkort hebben we een review met het definitieve oordeel voor je.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren