Pre-order stop Nintendo DS bij GameStop

We hopen niet dat dit bij meerdere on-line verkooppunten gaat gebeuren maar de internet-retailer GameStop heeft nu al het pre-orderen van de Nintendo DS een halt toe geroepen. Het is niet duidelijk of dit min of meer onder druk van Nintendo besloten is. Wellicht heeft men het aantal toegezegde handhelds van Nintendo nu al bereikt in de pre-order fase. Het is in ieder geval een duidelijk signaal dat de DS een grote hit gaat worden.

De DS wordt op 21 november gelanceerd in de VS. Nederland komt in het vroege voorjaar aan de beurt.

“The move to stop taking pre-orders for the DS was called down from GameStop’s corporate offices, which didn’t want to “over reserve” the product. We had to stop taking pre-orders for the DS because we met our goal.” , aldus een medewerker van GameStop.

In het starterspakket blijkt een demo-versie van Metroid Prime: Hunters te zitten.

 1.   
  Ariej's avatar

  De DS wordt op 21 november gelanceerd in de VS. Nederland komt in het vroege voorjaar aan de beurt.

  waarom zo’n groot tijd verschil ? ๐Ÿ‘ฟ

 2.   
  nEels's avatar

  Vinden ze leuk.

 3.   
  meatball's avatar

  de klojo’s
  niet dat ik hem wil hebben
  maar wel dom
  en sneu voor de mensen die hem wel willen hebbe ๐Ÿ˜€

 4.   
  Baklap's avatar

  Goh, ik dacht dat jij geband was? Dat zal naderhand dit berichtje wel gebeuren. Aangezien jij weer gescholden hebt. En dat is zeer onprettig lezen..

 5.   
  Martijn's avatar

  Ow ja, stel je voor dat iemand de uitgevers van de DS “klojo’s” noemt ๐Ÿ™„ laat dat gepreek maar ana de crewmembers over Gamah ๐Ÿ˜‰

  Anyway…Het is wel leuk voor Nintendo dat de DS nu al zo goed gaat. En als het leuk is voor Nintendo is het leuk voor ons, want hoe meer dat ding in trek is, hoe meer dingen Nintendo er voor gata verzinnen in de voor van games oid.

 6.   
  gupske64's avatar

  waarom duurt ut zo lang ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ