Tork in begin 2005 voor een budgetprijs

De Xbox-platformer Tork is al erg lang in ontwikkeling. Eerst onder Microsoft, maar toen dumpte de maker van de Xbox deze platformer en ook Psychonauts omdat het onder andere ook al Blinx en Voodoo Vince ging uitgeven. Psychonauts is inmiddels al in goede handen bij Majesco maar over Tork bleef het allemaal lang onduidelijk. Nu is bekend dat UbiSoft Tork gaat uitgeven en de game ligt begin 2005 in de Amerikaanse winkels voor 20 dollar. Tork kun je dus waarschijnlijk ook in Europa verwachten voor onze budgetprijs; 30 euro. Ruim genomen zou de game dan het eerste kwartaal van 2005 in de winkels moeten liggen.

Tork is een holbewoners en zijn vader is gekidnapt. Tork moet zijn vader natuurlijk redden en hij reist daarvoor bijna alle tijdperken af, van de ijstijd tot de middeleeuwen, van de Romeinse tijd tot het moderne tijdperk. Tork kan veranderen in verschillende sterke prehistorische wezen en hij heeft ook nog zijn bola bij zich.
Hij moet vechten tegen veel verschillende vijanden uit de hele geschiedenis om zijn vader te redden en ondertussen zijn er ook nog een boel hindernissen te nemen. Tork is een 3D platformer en zal voor de Xbox verschijnen.

Of de budgetprijs van Tork ons verteld dat UbiSoft gewoon een geweldige en aardige developer is, of dat het gewoon een slechte game is weten we niet. Verwacht binnenkort echter meer nieuws op Gamersnet.nl

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren