Officiële website GTA: San Andreas online

Normaal gesproken plaatsen we geen nieuwsberichten over offciële sites van games die gelanceerd zijn, maar voor Grand Theft Auto: San Andreas maken we graag een uitzondering. Bij deze dus: Rockstar en Take-Two hebben de officiële website van GTA: San Andreas online gezet! De website is hier te bekijken in HTML of Flash. Je navigeert je door de site door op plekken op de kaart van Los Santos te klikken. Later zal de rest van de fictieve staat San Andreas ook clickable zijn. Maar er zijn nu al nieuwe screenshots en een paar ingame filmpjes te zien! Wacht dus niet langer en ga meteen naar de officiële site van GTA: San Andreas.

Grand Theft Auto: San Andreas is alweer de derde GTA-game in 3D en speelt zich dit keer in het begin van de jaren ’90 af. Dit keer speel je de donkere Carl ‘CJ’ Johnson die terugkeert naar Los Santos. Zijn moeder is vermoord, zijn familie uit elkaar gegroeid en zijn vrienden zijn al vér het slechte pad op. Je krijgt te maken met rivaliserende gangs, drugsdealers, corrupte politieagenten en nog veel meer.
San Andreas slaat op de fictieve staat die Zuid-Californië en een stuk van Nevada moet voorstellen waarin de steden Los Santos (Los Angeles), San Fierro (San Fransisco) en Las Venturas (Las Vegas) liggen. Tussen deze steden liggen woestijnen, weilanden, kleine wildwestdorppjes en een gigantische berg waarop je naar hartelust kunt crossen.
Nieuwe features in San Andreas vergeleken met Vice City zijn dat de game een beetje ‘ver-Sims-t’ is. Dat betekent dat je bijvoorbeeld regelmatig moet eten, maar ook regelmatig naar de sportschool moet gaan om te trainen, anders wordt je te dik en kun je minder hard rennen en minder goed vechten. Ook kun je jezelf laten verzorgen bij een kapper en een tattoo- en piercingshop. Daarnaast kun je nu ook zwemmen en fietsen, en zijn er natuurlijk weer een heel trits nieuwe voertuigen. Dan Houser van Rockstar Games heeft gezegd dat je maarliefst 150 uur zoet zal zijn om de game uit te spelen, dus ren op 22 oktober naar de winkel, anders ben je nog niet klaar tegen de tijd dat de volgende GTA er alweer aankomt!

  1.   
    Prince's avatar

    Veel GTA: SA nieuws de laatste tijd.

  2.   
    Gast's avatar

    Ja man, in de zomer kwamen weinig games uit, en rond november komen alles in 1 keer 😆 . Met half-life 2 enz.

  3.   
    nEels's avatar

    De site is wel leuk in elkaar gezet.

  4.   
    ps2freak's avatar

    Ben het met je een evil, vlak voor sinterklass en kerst komen er opeens heel veel spellen uit en dan weet je niet wat je moet kopen en moet je veel geld sparen om in 1 keer alle spellen te kopen die je wilt