De Sims 2: Studentenleven trailer

We hadden al een aankondiging met screenshots en nog meer screenshots en niet veel later kwamen er alweer screenshots gevolgd door enkele screenshots van de Sims 2-uitbreiding Studentenleven.

In De Sims 2: Universiteit speel je met je Sims als ze een tiener zijn. Je bestuurt je Sim door de Universiteit en je moet naar je lessen gaan, met vrienden praten en weer verschillende wensen vervullen. Het ultieme doel kan zijn om je Sim de beste van de klas te maken, of bijvoorbeeld de populairste van de school. Daarvoor kun je je aansluiten bij verschillende studentengroepen, zoals een rockband, een cheerleder groepje of een studiegroep.
Elke dag krijg je een kleine studiefinanciering, maar als dat te weinig is kun je ook een bijbaantje nemen, wat ten koste gaat van je cijfers maar je kunt dan wel weer leukere dingen doen, dus populairder worden. Bij de Universiteit zijn ook een aantal andere dingen, zoals een studentenbar, de aula, een speelhal en een sporthal, waar je heen kunt gaan. Uitgaan kan ook naar feestjes die studenten geven of door de school zelf georganiseerd worden. Natuurlijk zijn er ook een bibliotheek, een auditorium en de lokalen. Ook kun je je eigen studentenkamertje helemaal inrichten zoals jij dat wilt.
Je kunt kiezen uit 11 opleidingen en als je die voltooid hebt dan speel je nieuwe carrières vrij in het orginele De Sims 2. Wanneer je jonge Sim dus opgroeit en een tiener wordt kun je ervoor kiezen of je naar de Universiteit wil. Het speelveld verschuift dan daarheen en je kunt aan de slag.

Vandaag is het eens een keer tijd voor wat bewegende beelden, want er is een trailer opgedoken. We leren in deze trailer dat het bijzonder onverstandig is om met de natuur te klooien en als dat dan toch gebeurt, dat we dan niet met de natuurklooier moeten klooien want…eh…ach kijk zelf ook maar.

De trailer kost je 15 MB en je hebt een QuickTime-viewer nodig. Downloaden kan hier.

 1.   
  gamer112's avatar

  cool gaan we eens kijken eindelijk eens een trailer ik heb gelukkig quiktime al is de beste nvie playeri die er is beste kwaliteit daarom zie je meestal een windows media player bij filmpjes en daar onder of er naast quiktime dat bestand is ook veel groter maar het kwaliteit is veel beter daarom worden ze op website’s veel gebruikt voor trailers enzo maar eigenlijk zijn ze meer voor appe pc’s

 2.   
  Gast's avatar

  ik vind dit een te gek spel ik heb hem al een maand echt te gek 😀 😀 😀 (f)

 3.   
  gamer112's avatar

  de sims 2 heeft nu trouwens ook een update staat er op de officele site