Activision krijgt licentie film Madagascar

De animatiefilms van Dreamworks doen de jeugdige kijker deugt. Met titels als Shrek en Shark Tale gaat Dreamworks de concurrentiestrijd aan met Pixar Studios (Monsters en Co, Finding Nemo, The Incredibles etc.). Net zoals bij Shrek dat het geval was, zal er van de nieuwste film van Dreamworks die eraan zit te komen, een game worden gemaakt. De game krijgt dezelfde titel als de film, Madagascar. Deze film gaat over vier schattige dieren die uit de Zoo in New York weten te ontsnappen. Aangezien ze heimwee hebben besluiten ze naar Afrika te gaan, maar de reis loopt anders dan gepland en de diertjes stranden op Madagascar. In plaats van gevoed te worden zullen de beesten daar moeten leren overleven in de keiharde natuur.

De game die gemaakt zal worden wordt uitgegeven door Activision. In het spel zullen de vier characters natuurlijk allemaal bespeelbaar zijn, ieder met hun eigen specialiteit. De vier dieren worden ingesproken door Ben Stiller (als Alex de leeuw), Chris Rock (als Marty de zebra), Jada Pinkett Smith (als Gloria de Nijlpaard) en last but definitely not least David Schwimmer (Melman de giraffe). Alleen al voor de voice acting zou je al naar de film moeten gaan, als we deze namen horen.

Het spel verschijnt (in Amerika) in mei voor Xbox, PS2, GBA, Nintendo DS en GameCube. Tot die tijd moet je het met deze drie screenshots doen.
[SCREENSHOTS]

 1.   
  Rhemme's avatar

  Ik vind de animatiefilms van Pixar leuker dan die van Dreamworks, maar dat zegt niks over de game.

  Afwachten dus.

 2.   
  Lasso's avatar

  Weetje h贸e grappig David Schwimmer is? Maar ik vind idd Pixar ook wel leuker. Monsters en Co heb ik echt met tranen in mijn ogen gezeten. =)

 3.   
  Rhemme's avatar

  D没h, hij speelt Ross in Friends remember 馃槈

 4.   
  Prince's avatar

  Ah, man. Ik wil ook een keer zo’n Dreamworks film zien. 馃槢

 5.   
  Lasso's avatar

  Reactie door TheSuperstar op zaterdag 08 januari, 2005 – 22:15
  D没h, hij speelt Ross in Friends remember

  Ja precies, en als hij dan onhandige Ross is zeg maar, omg. 馃槅

 6.   
  gamer112's avatar

  mmm Madagascar die naam zegt mij iets maar weet niet meer wat

 7.   
  Rhemme's avatar

  Dat is een heel groot eiland voor de kust van Zuid-Oost Afrika. Was vroeger een pirateneiland, maar nu meer vakantie etc.

 8.   
  Prince's avatar

  Ik vind dat een beetje slechte titel, hewoon een naam van een land. Ze hadden wel iets beters mogen bedenken.

 9.   
  nEels's avatar

  Lijkt mij weer een matige licentiegame worden? Maar dit is puur afgaan op vorige licentietitels.