Sex Tape Blu-ray

Begin augustus verscheen Sex Tape in de bioscoop. Toen de film in eerste instantie werd aangekondigd en bleek dat Cameron Diaz de hoofdrol zou gaan spelen stond heel Hollywood op z’n kop. Zullen we haar naakt zien in deze seksistische komedie? Wij bekeken uitgebreid de Blu-ray-uitgave van de film.

Over de film
Regisseur: Jake Kasdan | Cast: Cameron Diaz (Annie), Jason Segel (Jay), Rob Corddry (Robby) en Jack Black (Eigenaar YouPorn) | Speelduur: 94 minuten | Bioscooprelease: 7 augustus 2014

Mannen onder elkaar grappen wel eens dat wanneer je getrouwd bent het leven ophoud te bestaan. Ook Annie (Diaz) en Jay (Segel) geloven hierin en zijn bang dat hun seksleven na hun huwelijk compleet zal veranderen. Ze beloven elkaar plechtig ook na hun huwelijk nog regelmatig het bed in te duiken samen. De komst van kinderen gooit echter na verloop van tijd toch roet in het eten.

Wanneer de twee jaren later eindelijk een vrije avond hebben samen, besluit Annie haar man te verassen en kruipen ze samen onder de lakens. Na al die tijd zijn de twee hun kunsten echter verleerd en besluiten ze wat spanning toe te voegen en hun avonturen met een iPad vast te leggen. Wanneer Jay de video moet verwijderen valt hij in slaap en synchroniseert deze met de gekoppelde iCloud.

Jay heeft voor zijn werk echter aardig wat iPads versleten en deze uitgedeeld aan zijn vrienden en familie. De zogenaamde Sex Tape verspreid zich direct naar de oude apparaten en de strijd tegen de technologie kan beginnen. Zal het Annie en Jay lukken de weggegeven iPads op tijd terug te halen voordat hun gehele vriendenkring de video onder ogen krijgt?

Over de Blu-ray
Beeld: High Definition Widescreen Presentation (1.85:1) | Geluid: Engels, Frans en Italiaans 5.1 DTS-HD Master Audio | Ondertitels: Frans, Engels en Nederlands | Aantal discs: 1 x Blu-ray | EAN: 8712609650129 | Ook verkrijgbaar op: DVD | Retail release: 10 december 2014

Van het zwakke verhaal moet Sex Tape het uiteraard niet hebben, maar de genante situaties zorgen wel voor een brede glimlach op ons gezicht. De Blu-ray is daarbij goed gevuld met een lading bloopers, verwijderde en uitgebreide scènes. Verder staat de disc nog vol met andere extra’s en om die reden geven we deze Blu-ray dan ook vier dikke sterren.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren