De vijf leukste Paasmods voor The Elder Scrolls V: Skyrim

Pasen is een feest waarbij het onder andere draait om eieren, hazen, chocolade-eieren, gezellig samen gourmetten en chocolade-paashazen. Ook in de provincie Skyrim kun je wat Paassfeer brengen met deze mods van de Steam Workshop.

1. Easter Egg Hunt! – 2013 Edition

Het zoeken van eieren, zowel echt als die van chocola, is een geliefde bezigheid met Pasen, vooral bij kinderen. Skyrim is behoorlijk groot en dus zul je wel even bezig zijn met het vinden van de tweehonderdvijftig paaseieren die deze mod toevoegt. De eieren kunnen ook nog eens verkocht worden, voor in totaal meer dan 18.000 goud.


Download de mod hier!

2. Dovahare

Naast eieren horen hazen, met name paashazen, natuurlijk ook bij Pasen. Met deze mod kun je een echte Dovahaas als companion erbij krijgen. Deze handige haas kan je niet helpen in gevechten, maar hij kan wel dingen stelen en van alles voor je dragen.


Download de mod hier!

3. Giant Rabbits

Konijnen en hazen zijn twee verschillende diersoorten, maar beiden worden geassocieerd met Pasen en met de Lente. Met deze mod worden de konijnen in Skyrim een stukje groter, dus mocht je er nog over denken om voor Pasen konijnenstoofpot te gaan eten, dan weet je waar je je konijn het beste vandaan kunt halen.


Download de mod hier!

4. Explosive Chickens

Kippen in games hebben heel wat te verduren. Ze zijn vaak het doelwit van baldadige spelers en worden geschopt, geslacht en gebruikt als een soort van paraglider. Met deze mod worden de kippen in Skyrim een stuk gevaarlijker, want als ze dood gaan exploderen ze met een flinke knal…


Download de mod hier!

5. Easter Egg Shield

Je zou wellicht paaseieren naar je vijanden kunnen gooien ter aanval, maar ook ter verdediging kan een paasei erg handig zijn. Dit schild, in de vorm van een ei en met vrolijke kleuren, is dan ook erg handig om je te beschermen tegen draken, daedra en dronken wachters.


Download de mod hier!
  1.   
    lassieman's avatar

    Ik blijf me toch altijd verbazen over het aantal mods voor Skyrim! Echt grappig dit.

  2.   
    thijsknvb's avatar

    er zijn zoveel mods voor Skyrim. Voor elk thema is er wel iets!.

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Komen jullie wel op tijd mee, 2de paasdag is al bijna om! 😆

    Ik ga Skyrim toch weer downloaden, het spel blijft gewoon leuk met al die mods.

  4.   
    Tadao's avatar

    Explosive chickens, zoveel leuks kan met die dingen gedaan worden~ Vooral als je ook de ‘Chicken Cannon’ mod gebruikt