Wederom nieuwe reeks Overwatch Funko-poppetjes onderweg

Mocht je nog niet verzadigd zijn in je verzameldrang rondom Overwatch, dan heeft Funko wederom een leuke samenwerking met Blizzard voor je klaarstaan. De twee partijen bundelen nu hun krachten voor een derde reeks Funko-producten van Overwatch, waaronder uiteraard weer een boel van de welbekende Pop!-standbeeldjes.

Onder de nieuwe vinylfiguurtjes vinden we nu ook gebroeders Genji en Hanzo, Torbjörn en zelfs de iets nieuwere toevoegingen Ana en Doomfist. Onderstaande afbeeldingen tonen de vijf nieuwe Funko Pop-figuurtjes in wording:






Als klap op de vuurpijl is daar ook de forse tank Orisa, die als grotere 6″ variant (à circa vijftien centimeter) van de reguliere Funko Pop!-lijn uitgebracht zal worden.


De zes nieuwe Overwatch Funko Pop!-producten zullen deze herfst wereldwijd beschikbaar worden gesteld, terwijl Funko nu ook aankondigt in Noord-Amerika met allerhande exclusieve items te komen. Een viertal unieke uitvoeringen (waaronder skins en Ultimate-vormen) worden in exclusiviteit verdeeld onder GameStop, Target, Amazon en Best Buy.

Meer weten over alle nieuwe Funko-producten van Overwatch? Reis dan af naar het officiële Funko blog voor meer informatie en beeldmateriaal.

  1.   
    WesterW's avatar

    De niet-menselijke Funko’s zijn eigenlijk altijd beter dan hun menselijke tegenhangers. Ik bedoel: check hoe schattig Orisa hier is?

  2.   
    Tom's avatar

    Ik wacht nog steeds tot iemand aan Funko’s top één fucking schakelaar omhaalt, en al die figuurtjes het op een moorden zetten. De apopalypse is nabij.

    Don’t give them more power, you sheeple!

  3.   
    Mattiees's avatar

    die torb is best goed gelukt met z’n kleine turretje 😆