Törbjorns turrets uit Overwatch worden aangepakt op consoles

De turrets van Overwatch’ Törbjorn zouden te sterk zijn op consoles, dus meldt game director Jeff Kaplan dat deze in de PlayStation 4- en Xbox One-versie aangepakt worden. Ontwikkelaar Blizzard werkt aan een patch om de turrets van het personage te nerfen.

[The problem with] turret is the 100% accuracy. On PC, it’s not as big an issue because everyone is more accurate due to mouse controls.
De auto-aim turrets van Törbjorn zijn 100 procent accuraat, waardoor ze op de consoles redelijk overpowered zijn. Op pc is dit geen probleem, omdat de meeste spelers zelf al accurater zijn door het gebruik van een muis, aldus een Reddit-gebruiker.
In an upcoming patch, we will reduce the damage done by Torbjörn’s turret by 30% on Xbox One and PS4. PC will remain unchanged.
De schade die de turrets aanricht, zal met 30 procent worden gereduceerd op de consoles, voor de pc-versie blijft het onveranderd. De patch staat gepland tussen half en eind juli.

Overwatch is een ongekend succes en Leon was dan ook zeer enthousiast in zijn review. Tom is verslaafd.

  1.   
    remcoabc's avatar

    zie je maar weer dat pc beter is he #pcmasterrace 😉

  2.   
    Mark89NL's avatar

    Tom moet inderdaad naar een afkick kliniek ;).

  3.   
    madda's avatar

    /heb niet zo probleem met die turrets… zijn erg snel kapot als je met een Reaper komt 🙂

  4.   
    J.W.'s avatar

    In bepaalde mappen de turret op een beweegbare lift plaatsen en kom maar op met die kills. Geen reaper die dat gaat redden:)

    Snap wel dat ze hem gaan aanpassen. Dat ding reageert zeer snel.

  5.   
    fdennis's avatar

    Nu Reaper nog. Je hoeft niet eens te richten. Zo groot zijn die hitboxen van hem. En zo belachelijk veel schade.

  6.   
    madda's avatar

    voor de turrets op de lift pak ik meestal widowmaker. en van veraf doet reaper niet zoveel damage en aangezien hij met shotguns schiet is het best logidch dat het hitmarker wat groter is 🙂

  7.   
    Duffed's avatar

    indd pc masterrace