GN Lunchtip: Zo is de nieuwe Macbook ontstaan


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Elmar en Peter waren vandaag niet heel erg te spreken over de nieuwe Macbook in GN Gear. Nu weten we daadwerkelijk hoe het apparaat het levenslicht zag. Het verklaart heel veel…


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Mario Kart X Mad Max.

Eet smakelijk!

  1.   
    TheAppleFan's avatar

    Als applefan zijnde is dit gewoon ernstig om te kijken dit dit me serieus pijn… Maar ik kende het al XD

  2.   
    Petor's avatar

    TheAppleFan schreef, "Als applefan zijnde is dit gewoon ernstig om te kijken dit dit me serieus pijn… Maar ik kende het al XD"

    Als mede-Apple-gebruiker voel ik je pijn, maar ik ben na de nieuwe Macbook wel een beetje aan het twijfelen of ik met Apple doorga…

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Petor schreef, "

    ”TheAppleFan” schreef, "Als applefan zijnde is dit gewoon ernstig om te kijken dit dit me serieus pijn… Maar ik kende het al XD"

    Als mede-Apple-gebruiker voel ik je pijn, maar ik ben na de nieuwe Macbook wel een beetje aan het twijfelen of ik met Apple doorga…"

    Je hoeft uiteraard niet de nieuwe macbook te kopen, je kan ook voor de air of pro gaan gewon 🙂

  4.   
    nanathan's avatar

    ik blijf gewoon appels kopen. grrn macbook maar pink lady

  5.   
    Glenn Lambrix's avatar

    Na de dood van Steve Jobs komt natuurlijk Steve Turk!

  6.   
    Bram_M99's avatar

    Hahaha grappige video, heb ‘m alleen wel gestopt na 1 minuut, mijn oren begonnen te piepen.

  7.   
    FioranoJC's avatar

    Petor schreef, "

    ”TheAppleFan” schreef, "Als applefan zijnde is dit gewoon ernstig om te kijken dit dit me serieus pijn… Maar ik kende het al XD"

    Als mede-Apple-gebruiker voel ik je pijn, maar ik ben na de nieuwe Macbook wel een beetje aan het twijfelen of ik met Apple doorga…"

    Haha ja dit filmpje is echt geweldig. Alleen zou ik me er niet teveel van aantrekken. Kijk die nieuwe MacBook is gewoon erg. Schandalig dat ze er zoveel geld voor vragen terwijl je van dat geld een MacBook pro 13″ met i5 2.7ghz 8gb ram en 256gb kan kopen. Met ook dat nieuwe trackpad. ( dan vergelijk ik met dat iets duurdere model van de ‘MacBook’ dan he. Die instapper wil je niet )

    Dit is net als de Apple watch gewoon een hebbe ding. Useless maar ziet er leuk uit.
    Ik heb zelf laatst die 13″ MacBook pro gekocht met studentenkorting. Maar ik heb nergens spijt van! Ik vind ‘m geweldig en kan echt niet zonder. ( voor mijn studie en privé heb ik m aangeschaft )
    Game pc is een zelfbouw Windows!!

  8.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    En er is er ook 1 over de apple watch. Prachtig dit

  9.   
    Flapjack's avatar

    hoe leuk dit filmpje ook is, het zijn fake ondertitels. hij vertelt dat hij in een strandrestaurant werkt en nog wat andere dingen… buiten dat ben ik wel benieuwd hoe ontwikkelproces wel gegaan is