Offline spelen Assassin’s Creed: Unity vermindert framerate-problemen aanzienlijk

Het zal je niet ontgaan zijn dat er nogal wat ophef is over de framerate van Assassin’s Creed: Unity. Die is namelijk op zijn zachtst gezegd nogal laag, wat zorgt voor veel irritaties en de game in sommige gevallen zelfs onspeelbaar maakt! Hoewel een patch van Ubisoft uitblijft, heeft een lid van Reddit een opvallende oplossing gevonden.

Het schijnt namelijk dat de framerate-problemen grotendeels verdwijnen wanneer je jouw PlayStation 4 niet met het internet verbindt! Ook het herbouwen van de database door de PlayStation 4 in safe mode te zetten, wil nog weleens wonderen verrichten. Verschillende gebruikers hebben inmiddels aangegeven dat beide oplossingen inderdaad helpen en dat doet ons afvragen: welke online-processen vinden er plaats die zoveel druk leggen op de console?

Het is nog onduidelijk of deze truc ook werkt op de Xbox One en pc.

  1.   
    3333/3333's avatar

    Interessante fix, ben benieuwd wat dan de reden is dat de game online slechter draait. Nog niet eerder zoiets gezien.

  2.   
    gamepower's avatar

    ik speel op xbox one en moet zeggen dat nogal meevalt! je voelt wel dat de game soms te laag gaat, maar dat is zeker niet constant ziet er zelf heel mooi uit.
    Na wat ik allemaal hoorde was ik op het ergste voorbereid, zelfs gisteren nog proberen te annuleren …. maar nu ben ik toch tevreden dat ik te laat was om te annuleren 馃榾

  3.   
    Musicman88's avatar

    Op de pc nog geen enkele problemen gehad. Maar ga weer snel terug naar het verhaal! 馃榾

  4.   
    Connorkill's avatar

    Kheb voor de zekerheid mn internet uitgezet maar de game speelt heerlijk en ziet er geweldig uit 馃榾

  5.   
    Nitrix31's avatar

    Tot dusver een aantal probleempjes op de PC. Zo lijkt het dat je bij 茅茅n district dat hoge punt niet kan synchronizen. Elke keer als ik dat wil doen loopt de game half vast (alle mensen staan stil, ik kan niet meer bewegen alleen nog om me heen kijken en ik kan wel naar het menu en de kaart openen). Verder staat mijn game af en toe volledig stil waarna hij naar 15 seconde weer verder gaat. Daarnaast is het nog niet helemaal mogelijk een COOP te starten met mijn broer (BeSmooth). Erg jammer. Ondanks deze minpuntjes is de game gewoon fenomenaal. Zodra ik de game opstart ben ik zo weer een paar uur verder. Het verhaal zuigt je de game in en de tijd vliegt voorbij. Al met al.. Peter, die 9 van jou is meer dan terecht!!

  6.   
    Neolite's avatar

    Te triest voor woorden dat een game met een dergelijk budget dusdanig gepushed wordt om de releasedatum te halen. Stel de game dan uit als hij nog niet af is. Je neemt in de winkel toch ook niet genoegen met een bank waar een poot mist?

  7.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Na het lezen van alle slechte berichten ben ik steeds minder gaan uitkijken naar Assassin’s Creed: Unity, maar sinds gisteravond ben ik er eindelijk mee aan de slag gegaan. Toen ik vandaag weer verder wilde spelen op me Xbox One, kreeg ik een laadscherm in beeld te zien waarin stond ”een ogenblik geduld…”. Ik kwam nog geen eens in het hoofdmenu van de game terecht! En dat terwijl dat ik gewoon de singleplayer verder wil gaan spelen, daar heb je toch helemaal geen internet verbinding voor nodig? Blijkbaar wel… ik was er klaar mee en trok de ethernet kabel uit mijn Xbox One en vervolgens startte ik de game opnieuw op en tot mijn grote verbazing kwam ik toen wel in het hoofdmenu terecht en kon ik gelukkig verder spelen!

    Wel erg vervelend dit, hopelijk gaat Ubisoft dit zo snel mogelijk oplossen want anders hadden ze de game gewoon uit moeten stellen tot april, waarom moet Ubisoft elk jaar weer die jaarlijkse releases doen met hun games en tientallen collector’s edition’s van Assassin’s Creed, t-shirts, beeldjes en andere merchandise uitbrengen? En dan heb je ook nog eens die micro transacties! Vroeger waren dat gewoon gratis cheat codes, tegenwoordig betaal je ervoor!