Rockstars Agent is nog niet dood?

Agent is misschien wel één van de beruchtste games uit de geschiedenis. Het spel werd in 2007 op Sony’s E3-persconferentie onthuld als PlayStation 3-exclusive, maar vervolgens werd het angstvallig stil rond het spel. Net nu iedereen zijn laatste greintje hoop heeft opgegeven, doet uitgever Take-Two iets opvallends.

Take-Two, de uitgever van Rockstars spellen, heeft namelijk het handelsmerk op de naam Agent verlengd. Het lijkt onwaarschijnlijk dat de uitgever dit zou doen voor een game die gecanceld is, dus mogelijk werkt Rockstar toch nog aan deze veelbelovende titel. Op de officiële website staat bovendien nog steeds de tekst “Coming Soon”. Eerder deze maand gaf Take-Two al tijdens een investeerdersbijeenkomst aan dat het vóór maart 2015 nog een game uit gaat brengen voor de last-gen consoles, dus het is niet ondenkbaar dat dit Agent is.

Misschien horen we op de aankomende E3 meer? Wij beginnen alvast met duimen.

  1.   
    djTheHague's avatar

    Die game is zo oud dat zelfs nog het eerste PlayStation 3-logo op de site staat 😛

  2.   
    Rudizo18's avatar

    Mistirieus 😀 i like

  3.   
    Daniel Z's avatar

    Dit zou voor mij de meest awesome aankondiging zijn op de E3! Hier wacht ik al sinds de onthulling op, al zou het natuurlijk beter zijn als Agent overgeheveld wordt naar de PlayStation 4. En anders maar lekker op de PlayStation 3 spelen.

    Laat het waar zijn en laat het de game zijn die ik voor ogen heb 😀

  4.   
    max5060's avatar

    Zijn de PS4 en XONE nu alweer last gen consoles?

  5.   
    Noice!'s avatar

    Daniel Z schreef, "Dit zou voor mij de meest awesome aankondiging zijn op de E3! Hier wacht ik al sinds de onthulling op, al zou het natuurlijk beter zijn als Agent overgeheveld wordt naar de PlayStation 4. En anders maar lekker op de PlayStation 3 spelen.
    Laat het waar zijn en laat het de game zijn die ik voor ogen heb 😀 "

    Maar wanneer was Rockstar voor het laatst op de E3 aanwezig? Dus dat gaat m niet worden vrees ik, althans niet daar.

  6.   
    Moodey's avatar

    Ik weet eerlijk gezegd niet wat Agent inhoud