GN Lunchtip: De evolutie van Far Cry in trailers


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.


Het is deze week Far Cry-week op GamersNET. Vandaag besteden we ook in de GN Lunchtip aandacht aan de bekende serie van Ubisoft. We hebben namelijk enkele trailers op een rijtje gezet om de evolutie van de serie door te nemen. Verwacht deze week ook een volledige Retrospective waarin alle ins en outs van Far Cry aan bod komen.

Far Cry
Het begon natuurlijk allemaal met de eerste Far Cry. Nu lijken de graphics en de gameplay erg achterhaald, maar in 2004 was dit eerste deel een technologisch hoogstandje.

Far Cry 2
Op de E3 van 2008 werd een zeer vette trailer van Far Cry 2 vertoond. We kregen een warm Afrika en vele nieuwe gameplay features te zien, maar de trailer was ook vooral zeer mooi. Zelfs een paar jaar later nog een video om van te genieten.

Far Cry 3
Afgelopen jaar werd op de E3 het derde deel aangekondigd. Er is nog geen echte trailer van Far Cry 3 uit, maar wel iets veel waardevoller. Namelijk bijna 8 minuten aan gameplay! De gameplay kan hier ook in HD worden bekeken.

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip van gisteren gemist? De Portal Song à la Mass Effect.

Eet smakelijk!

  1.   
    gatemaster64's avatar

    ik denk dat ik far cry 3 zeker een keer ga halen als hij er is 😀

  2.   
    dmb97's avatar

    Hij blijf geniaal die trailer deze is day 1 voor mij maar eerst mass effect 3 deze twee zit ik echt op te wachten.

  3.   
    pietersen9's avatar

    lijk me zeker leuk denk dat ik hem wel ga kopen

  4.   
    SonyBoy's avatar

    Far Cry 3 ga ik zeker halen. Hopelijk wordt hij alleen wel wat beter dan deel 2!

  5.   
    Danielle.k's avatar

    Ik vraag me soms af of er meer meiden zijn die verschillende soorten games spelen, ik speel enorm graag shooters en vond deel 1 en 2 van Far Cry enorm leuk, ben daarom zeer nieuwsgierig naar deel 3.