Codemasters stilletjes bezig geweest met DiRT Showdown

Codemasters heeft een nieuw deel van de DiRT-serie aangekondigd, namelijk DiRT Showdown voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De game wordt gezien als een arcade versie van zowel DiRT 2 als DiRT 3. Verschillende elementen uit vorige delen worden door elkaar gemixt, zoals het extreme van DiRT 2 en het Gymkhana van DiRT 3. Daar voegt Codemasters ook nog een nieuwe modus aan toe, namelijk Destruction Derby. Lekker botsen en knallen om de winnaar te worden. De game zal in dus drie verschillende racemodi bevatten en er is ook een multiplayer voor maximaal acht spelers en twee speler split-screen aanwezig.

DiRT Showdown zal het uitdagen en spelen met vrienden een stuk makkelijker maken en introduceert een systeem wat hoogstwaarschijnlijk op het Autolog systeem uit Need for Speed zal lijken. De besturing is ook simpeler gemaakt, om een arcade gevoel naar voren te brengen. Codemasters verwacht DiRT Showdown mei 2012 uit te brengen. Bekijk hieronder de eerste trailer, de DiRT Showdown trailer is natuurlijk ook in HD te zien.

  1.   
    Apfelsap's avatar

    ziet er wel vet uit,maar eerst even gameplay zien voordat ik overtuigd ben…

  2.   
    -050- Critical's avatar

    arcade feel,, hmmm dan mogen ze de gewone dirt weer meer hardcore maken ?
    please?

  3.   
    JonsoN's avatar

    -050- Critical schreef, "arcade feel,, hmmm dan mogen ze de gewone dirt weer meer hardcore maken ?
    please?"

    Gaat waarschijnlijk niet meer gebeuren.. ๐Ÿ™

  4.   
    toqeer's avatar

    ziet er vet uit maar alleen race spellen zijn niets voor mij ๐Ÿ™‚

  5.   
    marklin989's avatar

    Waar is de tijd van de rallygames waar je ritten had door een landschap die soms 20-25 minuten duurde voor je een stage had gedaan en dat in alle weersomstandigheden dag en snacht enkel racen tegen 180KM/H met enkel het zicht van je koplampen. ik hoop dat de kerstman mij stiekem zon game brengt ๐Ÿ™‚

  6.   
    Svenis's avatar

    Aait. Terug een spel met demolition derby
    Dat is zeker geleden van Race Driver Grid