DiRT Showdown tijdelijk gratis te downloaden via Humble Bundle

Ongetwijfeld niet de allerbeste DiRT-game ooit, maar wel de lichtste op je portemonnee. DiRT Showdown is gedurende deze twee dagen gratis te downloaden via Humble Bundle. Normaliter zamelt deze partij geld in voor goede doelen door games voor een prikkie te verkopen, maar nu doen ze zelf goed richting de gamer met een kosteloos presentje.

DiRT Showdown was een opvallend uitstapje binnen de rally-franchise van Codemasters. Na het eerst over de realistische boeg te gooien en later in een modern jasje te steken, was deze iteratie de volledige omslag naar arcade-fun. Het intense rally-rijden maakte plaats voor lompe en explosieve derby-taferelen. Vooral in de multiplayer kwam die goed tot zijn recht, maar daarbuiten bleef het spel wat kaal. Niet gek ook dat we niet laaiend enthousiast over de spin-off konden zijn in onze DiRT Showdown review.

Desalniettemin, tegen de betaalbare prijs van nul euro kan niets echt tegenvallen, dus grijp die game aan nu het nog kan. DiRT Showdown is via de Humble Bundle actiepagina gratis te downloaden tot en met 19:00 aanstaande zaterdag.

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Deze verdwijnt binnenkort dus ook van Steam?

 2.   
  sjaak19832015's avatar

  Ik kom Harambe wreken schreef, "Deze verdwijnt binnenkort dus ook van Steam?"

  Geen idee is wel niet zo’n geweldige game maar heb em toch ff aan me library toegevoegd.